Ποδόσφαιρο

Δύο λόγια για τις πιθανές αντιπάλους του Άρη στον γ’ προκριματικό

Γνωστή έγινε η προ-κλήρωση του Άρη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, με τους κιτρινόμαυρους να αποφεύγουν τις δυνατότερες ομάδες, αλλά σε καμία περίπτωση να μην έχουν «εύκολους» αντιπάλους.

Μία από τις δυσκολότερες πιθανές κληρώσεις είναι αυτή με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί έχουν προπονητή τον δικό μας «γνώριμο» Βλάνταν Ίβιτς, τη στιγμή που τα τελευταία δημοσιεύματα τη θέλουν να ενδιαφέρεται για τον πρώην στόχο του Άρη, Αντρέας Μαχσού. Πέρυσι τερμάτισε τρίτη στο Ισραήλ και είναι το μεγάλο φαβορί στον β’ προκριματικό γύρο, όπου αντιμετωπίζει τη Ζίρα.

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την καθοδική του πορεία. Βρέθηκε στο Europa Conference League μετά από ήττα-σοκ την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Πάφο και πλέον προσπαθεί να μειώσει τις ζημιές. Δε θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα των προηγούμενων ετών και η χρηματιστηριακή αξία των 14 εκατομμυρίων ευρώ το επιβεβαιώνει.

Η Στεάουα μετά τη δεύτερη θέση που κατέκτησε στο φετινό πρωτάθλημα θέλει να επιστρέψει στην κορυφή αλλά και να αφήσει το στίγμα της στην Ευρώπη. Το ρόστερ της αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από Ρουμάνους ποδοσφαιριστές ενώ σήμερα ξεκινάει και το πρωτάθλημα της χώρας της.

Την καλύτερη χρονιά στην ιστορία της έκανε η Ζιλ Βιθέντε το 2021-22. Οι Πορτογάλοι ολοκλήρωσαν την πορεία τους στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος και ετοιμάζονται για το παρθενικό Ευρωπαϊκό τους ματς. Από πλευράς ρόστερ δεν έχουν κάνει κάποιο ιδιαίτερο άνοιγμα, κινούμενοι στην ίδια λογική με τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος, η Βόλσβεργκερ μετά από περισσότερα από 70 χρόνια στην… αφάνεια την τελευταία δεκαετία έχει κάνει αισθητή την παρουσία της. Η Αυστριακή ομάδα έχει πέντε τερματισμούς στην κορυφαία πεντάδα της δικής της «Bundesliga» την περασμένη δεκαετία και έχει ήδη καταφέρει να παίξει μεγάλα παιχνίδια με ομάδες όπως η Ντόρτμουντ, η Ρόμα και η Τότεναμ. Η χρηματιστηριακή της αξία υπολογίζεται στα 15,2 εκατομμύρια ευρώ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button