ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Διευθυντής Ένωσης Δανών παικτών: «Η μεταχείριση που αντιμετωπίζει από την Μπαρτσελόνα ο Μπρέθγουειτ είναι παράλογη»

Την Μπαρτσελόνα για την πίεση που αυτή ασκεί στον Μάρτιν Μπρέθγουειτ, τον οποίο και πιέζει να φύγει από την ομάδα, κατήγγειλε ο διευθυντής της Ένωσης Δανών παικτών Μίκαελ Σελ Χένσεν.

Τεταμένη είναι η κατάσταση, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Μάρτιν Μπρέθγουειτ, με τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα» να στρέφονται εναντίον του παίκτη, επειδή αυτός αρνείται να φύγει από τον σύλλογο, χωρίς να πάρει αποζημίωση.

Ο διευθυντής της Ένωσης Ποδοσφαιριστών Δανίας Μίκαελ Σελ Χένσεν μιλώντας στον Τύπο της Δανίας αναφέρθηκε στην μεταχείριση, την οποία υφίσταται ο παίκτης από τους Καταλανούς.

«Η μεταχείριση που αντιμετωπίζει ο Μπρέιθγουέιτ είναι εντελώς παράλογη. Κάτι που πιθανότατα βρίσκεται κάπου μεταξύ εκφοβισμού και παρενόχλησης. Είναι ντροπή το πώς η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να τον βγάλει από το συμβόλαιό του, από τη δουλειά του. Ένας παίκτης που τον έσωσε όταν ήταν υπό πίεση. Πού είναι η ευπρέπεια;» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του έσπευσε να προσθέσει τα εξής: «Ένα συμβόλαιο είναι συμβόλαιο και η Μπαρτσελόνα και ο Μπρέιθγουέιτ έχουν δεσμευτεί για άλλα δύο χρόνια. Ο Μάρτιν πρέπει να συνεχίσει να εκπληρώνει το μέρος της συμφωνίας που του αναλογεί. Το ίδιο και η Μπαρτσελόνα. Και επιπλέον, εναπόκειται σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο να αντιμετωπίζουν τους παίκτες τους με μεγαλύτερο σεβασμό».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button