Ποδόσφαιρο

Δεν νοείται ο Άρης να αποκλειστεί από αυτή την ομάδα

Στον Άρη δόθηκε η ευκαιρία αρκετές φορές να σκοράρει και να φύγει νικητής από το Καζακστάν, αλλά δεν τα κατάφερε. Αντιθέτως ηττήθηκε με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν οι εφιάλτες τύπου Κοβαλίβκα. Πλέον το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου καλείται να πετύχει διαφορά τριών τερμάτων κόντρα στην Αστάνα και να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Γιατί αν αυτός ο Άρης αποκλειστεί από αυτή την ομάδα η αποτυχία θα είναι τεράστια! Δεν νοείται δεύτερη σεζόν οι κίτρινοι να αποχαιρετήσουν πρόωρα. Γιατί μπορεί ο αποκλεισμός να έφερε μια πολλή καλή περσινή πορεία στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να ξαναγίνει.

Σε όσα παιχνίδια είδα την Αστάνα το πρώτο πράγμα που είπα είναι πως αν αυτός ο Άρης δεν καταφέρει να βάλει γκολ θα είναι άξιος της μοίρας της. Και τα κατάφερε. Δεν σκόραρε. Του δόθηκαν αρκετά τετ α τετ στην… τρύπια άμυνα των Καζάκων που θυμίζει παιδική χαρά. Κι όμως ο Άρης δεν μπόρεσε να πετύχει ένα γκολ στις τόσες τρανταχτές ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Η νίκη – πρόκριση στο “Κλεάνθης Βικελίδης” είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι κατά 95% ο Άρης θα βασιζόταν στον περσινό κορμό διότι οι μεταγραφές της φετινής περιόδου άργησαν να γίνουν και ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Κάτι η καθυστέρηση με το CAS στην υπόθεση Ντουρμισάι, κάτι το ότι ο Άρης δεν έχει μεγάλο πελατολόγιων ατζέντηδων αναγκάζει τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Άκη Μάντζιο να κινηθούν σε μονοπάτια που γνωρίζουν.

Δεν χρειαζόταν το χθεσινό ματς για να διαπιστώσουμε ότι ο Μαντσίνι κατά κύριο λόγο και ο Μπερτόγλιο κατά δεύτερο δεν το έχουν με το γκολ. Είναι θέμα ικανότητας και δεν την έχουν. Ο Μήτρογλου ακόμα δεν μπορεί και το ερώτημα είναι πότε θα μπορέσει. Η άμυνα έχει ανισορροπία και μετά το ναυάγιο με τον Αρίμπας οι άνθρωποι του Άρη πρέπει να τρέξουν την υπόθεση στόπερ.

Από χθες κιόλας ο Άκης Μάντζιος πρέπει να βρει τι πήγε στραβά. Να δουλέψει πάνω σε αυτό και να καταφέρει να παρουσιάζει μια ομάδα νικήτρια στον αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Γιατί δεν νοείται ο Άρης να αποκλειστεί. Πρόκριση εδώ και τώρα!!!

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button