Ποδόσφαιρο

«Πλήρωσε» το ότι δεν κάλυψε τις αδυναμίες του

Τα λάθη του Άρη στο παιχνίδι της Πέμπτης δεν μπόρεσαν να “καμουφλαριστούν”, τα οποία και δυσκολεύουν αρκετά την πρόκριση του Άρη στο Europe Conference League.

Ο Ρόουζ δεν έχει αντικατασταθεί, ο Μαντσίνι δεν είναι φορ και ο Μήτρογλου δεν δείχνει να μπορεί να βοηθήσει άμεσα, ενώ ο Δεληζήσης δεν έχει γρήγορες αντιδράσεις. Όλα τους πολύ βασικά προβλήματα και άλυτα μέχρι και σήμερα, έπληξαν τους “κίτρινους” με τα δύο γκολ του Τομάσοφ.

Αμυντικά, κανείς δεν βρέθηκε να απειλεί και να πιέζει τον Τομάσοφ, ενώ το γκολ που πέτυχε στο 24ο λεπτό θα μπορούσε πολύ πιο εύκολα να αποφευχθεί, με καλύτερη θέση του Ντένις στα δίχτυα και περισσότερη έμφαση στην άμυνα.

Τα κενά που εμφανίστηκαν στην άμυνα, οι λάθος αντιδράσεις σε επιθέσεις των Καζάκων δεν ήταν τα μόνα ζητήματα που ο Άκης Μάντζιος καλείται να διορθώσει μέχρι την ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Χαμένες τεράστιες ευκαιρίες όπως εκείνη του Μπερτόγλιο στο 6ο λεπτό, την οποία διαδέχθηκε εκείνη στο 30ο λεπτό, με την πάσα του Μαντσίνι στον Ματέο Γκαρσία με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει την προβολή προ κενής εστίας, όπως και η κίνηση του Μαντσίνι τα επόμενα δευτερόλεπτα, δηλώνουν βασικές πληγές και στην επίθεση.

Ακόμη, ο Άρης έδειξε αδυναμία να εκμεταλλευτεί και το αριθμητικό πλεονέκτημα που του δόθηκε στο 75ο λεπτό με την κόκκινη κάρτα του Σιμούνοβιτς, φέρνοντας στην επιφάνεια ακόμα περισσότερο το πρόβλημα έλλειψης αρκετών μεταγραφών.

Σε γενικότερο βαθμό, μπορούμε να επισημάνουμε πως εμφανίστηκαν λάθη που παρατηρήθηκαν στα φιλικά παιχνίδια, φάνηκε δηλαδή η απειρία σε ευρωπαϊκό επίπεδο με την νέα ομάδα που προσπαθεί να διαμορφώσει ο Άκης Μάντζιος.

Δεν νοείται ο Άρης να είναι πιο δραστήριος από την Αστάνα ή την κάθε ομάδα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς να καταφέρνει να σκοράρει σε καλοστημένες ευκαιρίες με εξαιρετικές πάσες, όπως εκείνες που είδαμε στο χθεσινό παιχνίδι.

Αυτό που μένει, είναι να αναμείνουμε μία μεγάλη ανατροπή από την πλευρά του Άρη στην ρεβάνς του Κλεάνθης Βικελίδης, αν κάποια από τα προβλήματα που έχουν προκύψει, προλάβουν και διορθώθουν από διοίκηση, τεχνικό stuff και παίκτες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button