Ποδόσφαιρο

Δεληζήσης: «Δεν έχουμε άγχος, σήμερα επιστρέφουμε στις νίκες στο πρωτάθλημα»

Για το σημερινό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα μίλησε ο Γιώργος Δεληζήσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Σίγουρα ήταν σημαντικό ματς για εμάς, αυτό με τον Αστέρα, επιστρέψαμε στις νίκες. Στον νέο χρόνο έχουμε αρνητικά αποτελέσματα, ειδικά με ΑΕΚ και ΠΑΟ που θέλαμε τις νίκες. Ήταν δύσκολος μήνας, σίγουρα υπάρχει κούραση, αλλά όλες οι ομάδες έχουν το ίδιο πρόγραμμα. Εμείς κοιτάμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να κοιτάμε το επόμενο ματς”.

Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα:

“Αγχος δεν έχουμε, σίγουρα ήταν πρωτόγνωρο για την φετινή σεζόν οι ήττες. Έχουμε καλή ψυχολογία και καλό κλίμα, στο Κύπελλο επιστρέψαμε στις νίκες, θα το κάνουμε και στο Πρωτάθλημα”.

Για τον σημερινό αντίπαλο:

“Ο Απόλλωνας έχει μία καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Είναι διαφορετική, εντός και εκτός έδρας, αλλά εμείς θέλουμε τη νίκη. Η ομάδα μας μεσοεπιθετικά είναι πολύ δυνατή, έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν ανά πασα στιγμή την διαφορά. Αυτή τη φορά αν είμαστε αποτελεσματικοί θα τα καταφέρουμε”.

Για το φετινό ρόστερ:

“Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός. Η ομάδα μας φέτος έχει ένα πλήρες ρόστερ, θα έρθουν κι ένα δύο παίκτες ακόμα να μας ενισχύσουν, όπως διαβάζουμε”.

Για το αν θα μείνει στον Άρη:

“Εχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, νομίζω πως είμαστε στην τελική ευθεία για να ανανεώσουμε το συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Είμαι χαρούμενος εδώ, αγαπάω την ομάδα, το έχω δείξει και το εκτιμούν τόσο η διοίκηση, όσο και ο κόσμος. Σίγουρα θέλω να κλείσω την καριέρα μου εδώ, αλλά όχι τα επόμενα δύο χρόνια, νιώθω ότι μπορώ να παίξω ακόμα περισσότερα”.

Για τον φετινό στόχο:

“Στόχος είναι ένα τρόπαιο, όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου και στο πρωτάθλημα να πλασαριστούμε στις πρώτες θέσεις, γιατί όχι και στην 2η”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button