ΓενικάΜουσική

Δείτε τη μοναδική συναυλία των Fontaines DC “A Night At Montrose” μέσα από το YouTube (video)

Επειδή θα κάνουμε καιρό να βρεθούμε στα Live που τόσο πολύ αγαπάμε, οι Δουβλινέζοι Fontaines DC φροντίζουν να μας κάνουν παρέα μέχρι τότε.

Η μπάντα από την Ιρλανδία, στις 2 Αυγούστου στο RTE Radio’s Studio 1 στο Δουβλίνο, ηχογράφησε μία συναυλία για να συνοδέψει την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους “A Hero’s Death”. Μέσα από το κανάλι του YouTube μπορείτε να παρακολουθήσετε το “A Night At Montrose” σε εξαιρετικό ήχο και εικόνα. Το γύρισμα και η σκηνοθεσία έγιναν από τη Cltv Film και δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από λίγες μέρες.

Fontaines DC

Οι Fontaines D.C. δημιουργήθηκαν στο Δουβλίνο το 2016 επισημαίνοντας μας ότι το Post Punk και έχει λόγο ύπαρξης και μπορεί να μας χαρίσει όμορφες και συναισθηματικές στιγμές με ξεσπάσματα, στιχουργικές ανησυχίες, προβληματισμούς, γρήγορο μπάσο και εκρηκτικά τύμπανα.

Πήραν το όνομα τους από τον Johnny Fontaine, έναν χαρακτήρα στην ταινία “Ο Νονός” προσθέτοντας και τα αρχικά DC που αντιπροσωπεύουν το “Dublin City”. Η μπάντα αποτελείται από τους Grian Chatten, Conor Deegan III, Carlos O’Connell, Conor Curley και Tom Coll.

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button