Ποδόσφαιρο

Δανεικός στην Αλεσσάντρια ο Αμπού Μπα

Ως δανεικός στην ομάδα της Αλλεσάντρια θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο πρώην παίκτης του Άρη, ενώ στο «deal» που έγινε συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς.

Ο νεαρός αμυντικός χαφ δεν έχει κάνει όσο αναμενόταν μέχρι αυτό το σημείο της καριέρας του. Ο Γαλλο-Σενεγαλέζος είχε πέρυσι 17 συμμετοχές με την Κοσένζα που υποβιβάστηκε και σίγουρα με αυτόν τον τρόπο δεν θα πείσει την Ναντ να του δώσει ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.

Φέτος θα κάνει μία ακόμη προσπάθεια να αλλάξει τα πράγματα. Ο Μπα θα αγωνιστεί ως δανεικός στην Αλεσσάντρια της Serie B, η οποία έχει στόχο να παραμείνει στην κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο deal που έγινε με τον πρώην παίκτη του Άρη, συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς. Άγνωστο είναι το ύψος αυτής, με την Ναντ πέρυσι να ζητάει επταψήφιο ποσό από την Κοσένζα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button