Ποδόσφαιρο

Δέκα χρόνια, άνοδοι και Ligue1, αλλά ο Μουλέν δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Μπουσέ!

Κάποιες στιγμές απλά μένουν χαραγμένες. Ο Στεφάν Μουλέν έχει περάσει δέκα χρόνια στην Ανζέρ αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει μία εμφάνιση του Ζακαρί Μπουσέ απέναντι του.

Ο έμπειρος προπονητής προσλήφθηκε από την Ανζέρ το 2005 για να βρεθεί στην β’ ομάδα της, ενώ έξι χρόνια αργότερα, τον Ιούλιο του 2011 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα.

Δέκα χρόνια μετά έχει ανεβάσει την ομάδα του στην Ligue 1 οδηγώντας την μέχρι την ένατη θέση της βαθμολογίας και φτάνοντας ως τον τελικό του κυπέλλου της Γαλλίας το 2016 και χάνοντας με γκολ στο 90′ από την Παρί.

Σε μεγάλη συνάντηση που έδωσε στο francefootball ο 53χρονος τεχνικός ρωτήθηκε για την δυνατότερη ανάμνηση του και θυμήθηκε ένα ματς που του έκανε την ζωή δύσκολη ο Μπουσέ.

«Δεν τα βάζω σε σειρά, αλλά η πρώτη που μου έρχεται είναι το πρώτο ματς στην β’ Γαλλίας απέναντι στην Χάβρη. Χάσαμε 2-1, χάσαμε δύο πέναλτι, ήταν ο Ζακαρί Μπουσέ…

Έκανε το ντεμπούτο του με την Χάβρη, ήταν αντικαταστάτης του Τουράμ που ήταν τραυματίας. Δεν είχε ξαναπαίξει σε αυτήν την κατηγορία και βγάζει δύο πέναλτι στο τέλος του ματς, θα μείνει χαραγμένο για πάντα.»

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button