ΒόλεϊΕρασιτέχνης

Βόλεϊ: Δικαιούται ξένο και Κύπριο ο Άρης-Οι σκέψεις της ομάδας

Την δυνατότητα να έχει ξένο όσο και Κύπριο παίκτη έχει η πετοσφαιρική ομάδα των κιτρινόμαυρων στην νεοσύστατη Pre-League.

Στον Άρη αξιολογούν περιπτώσεις, θέλοντας να φτιάξουν μία ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστήσει σε αυτήν την “νέα” κατηγορία.

Όσο για τον καταρτισμό του ρόστερ εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις Ελλήνων μετά την απόκτηση του Μάντζιου, και μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Κύπριο που δικαιούται ο Άρης έχει ήδη κατατεθεί πρόταση από τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει ο κόουτς Αγγελής.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με τον ξένο αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάποια περίπτωση. Υπάρχει όμως το “ok” και εάν βρεθεί κάποιος αξιόλογος παίκτης που θα δώσει πράγματα που “λείπουν” από την ομάδα τότε θα προχωρήσει και ο Άρης θα έχει ξανά ξένο παίκτη μετά το 2015 και τον Πολωνό Καμίνσκι.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button