Ποδόσφαιρο

Βρίσκει τον τρόπο με τις στημένες φάσεις

Ο Άρης είχε στο προηγούμενο διάστημα ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Έφτανε στο σημείο να έχει πολλά κόρνερ και φάουλ, χωρίς όμως να μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Αυτό πλέον αλλάζει…

Aπό το ξεκίνημα της χρονιάς οι κιτρινόμαυροι δεν είχαν καταφέρει να απειλήσει από στημένες φάσεις με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ο Λόπεθ είχε σκοράρει στην πρεμιέρα, υπάρχει το γκολ του Μπερτόγλιο στην Κρήτη και μετά… το χάος.

Στους δύο τελευταίους αγώνες όμως αυτό αλλάζει. Απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης σε μία περιπετειώδη φάση ο Νικόλας Ιωάννου ήταν αυτός που τελικά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κρίνοντας το παιχνίδι και δίνοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Ενάντια στην ΑΕΛ ο Άρης κατάφερε να απειλήσει ακόμη περισσότερο. Ήρθε το γκολ με τον Ροζ (που έδωσε την νίκη) ενώ κατάφερε να σκοράρει και με τον Μάνο, μετά από μία (ακόμη) εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Γκάμα.

Το γκολ ακυρώθηκε (σωστά) στις λεπτομέρειες ως οφσάιντ, αλλά σίγουρα μένει ότι η ομάδα είχε άλλη μία πολύ καλή εκτέλεση σε στημένο και δύο παίκτες της βρέθηκαν σε καλή θέση. Αν μάλιστα είχαν ξεκινήσει μερικά εκατοστά πιο πίσω το σκορ του αγώνα θα ήταν διαφορετικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button