Ποδόσφαιρο

Αυτοί που δεν ήρθαν: Βασικός στην Primera o Σαούλ, διεκδικεί πρωτάθλημα ο Νατά

Μέχρι να ξεκινήσει (επίσημα) η μεταγραφική περίοδος, το YellowRadio.gr ασχολείται με το τι έκαναν την περσινή σεζόν όσοι παίκτες απασχόλησαν τον Άρη, αλλά δεν ήρθαν.

Aν φτιάχναμε μία ενδεκάδα με τους καλύτερους παίκτες που απασχόλησαν αλλά δεν ήρθαν στον Άρη, βασικός αριστερός μπακ θα ήταν ο Σαούλ Γκαρσία. Ο Ισπανός είχε απασχολήσει πέρυσι την ομάδα όταν ήταν παίκτης της Χιχόν, αλλά τελικά κατέληξε στην Αλαβές.

Εκεί κατάφερε να αγωνιστεί σε 39 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σε μία χρονιά που η Αλαβές έσωσε την κατηγορία. Ακόμη ήταν και συμπαίκτες με τον Τζον Γκουϊντέτι.

Στα 3096 λεπτά που έπαιξε έδωσε τρεις ασίστ, ενώ αντίκρισε μόλις τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Από την άλλη θετική, αλλά όχι τόσο όσο του Γκαρσία είναι η σεζόν για τον Γουέσλι Νατά. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός χαφ αγωνίστηκε στην Τσάρσκο Σέλο, ακούστηκε για Άρη και ΤΣΣΚΑ αλλά τελικά κατέληξε στην Ρίγα.

Στην Λετονία το πρωτάθλημα συνεχίζεται ακόμη και μέχρι στιγμής ο ίδιος έχει παίξει 11 παιχνίδια για την πρωταθλήτρια της χώρας που ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της με την RFC.

Τα νούμερα του πάντως είναι εξαιρετικά καθώς σε 10 ματς πρωταθλήματος έχει ήδη πετύχει ένα γκολ, δίνοντας πέντε ασίστ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button