Ποδόσφαιρο

Αυτοί που δεν ήρθαν: Άλλαξε… θέση μέσα στην σεζόν ο Ταβάρες, δεν έπιασε ο Κότσαρης

Μέχρι να ξεκινήσει (επίσημα) η μεταγραφική περίοδος, το YellowRadio.gr ασχολείται με το τι έκαναν την περσινή σεζόν όσοι παίκτες απασχόλησαν τον Άρη, αλλά δεν ήρθαν.

Ένα από τα αριστερό μπακ από την Βραζιλία, ο Ζούνιορ Ταβάρες της Σάο Πάολο. Όπως γράφτηκε στην χώρα του, τελικά η πρόταση του Άρη απορρίφθηκε και ο νεαρός μπακ δεν ταξίδεψε ποτέ στην Ευρώπη.

Τελικά κατέληξε στην Σπορτ Ρεσίφε ως δανεικός την άνοιξη, χωρίς όμως να πάρει τις ευκαιρίες που θα περίμενε. Ξεκίνησε να παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά γρήγορα κατέληξε σε πάγκο και κερκίδα.

Toν τελευταίο μήνα όμως τα πράγματα άλλαξαν. Ο προπονητής του τον έφερε στα χαφ και πήρε φανέλα βασικού στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και έπαιξε μέχρι και τους τελικούς του πρωταθλήματος, όταν η ομάδα του έχασε από την Ναούτικο.

Αρκετά κοντά είχα φανεί να είναι ο Άρης με τον Κότσαρη, πριν πάει σε διαφορετική λύση κάτω από τα δοκάρια. Ο νεαρός πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού πάντως δεν βρήκε ιδιαίτερο χρόνο στην Super League.

Συμφώνησε με τον Απόλλωνα Σμύρνης όπου έπαιξε τρία ματς πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου. Εκεί η ομάδα του γνώρισε τρεις ήττες (από Άρη, ΑΕΚ, ΠΑΣ) και μία νίκη (1-0 την ΑΕΛ).

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button