ΓενικάΜουσική

Ακούστε το νέο τραγούδι των New Order: “Be A Rebel” (Γίνε Επαναστάτης)

Με σύνθημα “Be A Rebel” επιστρέφουν οι New Order στη δισκογραφία μετά από 5 χρόνια

Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι του θρυλικού συγκροτήματος από το Μάντσεστερ μετά το άλμπουμ “Music Complete” που κυκλοφόρησε το 2015.

Οι New Order σχεδίαζαν αρχικά να κυκλοφορήσουν το “Be A Rebel” πριν την περιοδεία που είχαν προγραμματίσει για το φετινό φθινόπωρο, όμως παρά το γεγονός ότι οι συναυλίες τους μεταφέρθηκαν για το 2021 λόγω της πανδημίας, θεώρησαν σημαντικό να μοιραστούν το τραγούδι με τους θαυμαστές τους.

“Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θέλαμε να επικοινωνήσουμε με το κοινό με ένα νέο τραγούδι. Δεν θα μπορέσουμε να παίξουμε ζωντανά για λίγο, όμως η μουσική εξακολουθεί να είναι κάτι που μπορούμε να τη μοιραστούμε όλοι μαζί. Ελπίζουμε να το απολαύσετε… έως ότου συναντηθούμε ξανά”, δηλώνει ο Bernard Sumner, τραγουδιστής της μπάντας.

Το “Be A Rebel” είναι ένα εμψυχωτικό και αισιόδοξο κομμάτι, χαρακτηριστικό δείγμα του Synth Pop ύφος που χαρακτηρίζει τους New Order στις τέσσερις δεκαετίες της σταδιοδρομίας τους.

Οι New Order πρόκειται επίσης να κυκλοφορήσουν στις 2 Οκτωβρίου μέσω της Warner Music μία συλλεκτική επανέκδοση του δίσκου τους “Power, Corruption & Lies” από το 1983.

Η επανέκδοση θα συνοδευτεί από μεμονωμένες κυκλοφορίες των τεσσάρων Singles 12 ιντσών του συγκροτήματος από το 1983/1984, τα οποία δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αρχική έκδοση του άλμπουμ.

Η αρχή θα γίνει με το Single 12” με τις υψηλότερες πωλήσεις όλων των εποχών, το “Blue Monday” και θα ακολουθήσουν τα “Confusion”, “Thieves Like Us” και “Murder”.

New Order

Take a look at yourself
You may not be the same as everyone else
You’re just different, that’s OK
We all follow our own way

And if you find that they won’t listen
Then they’ve got nothing to say
So don’t get mad and don’t feel sad
Be a rebel

Ρίξτε μια ματιά στον εαυτό σας
Μπορεί να μην είστε ίδιοι με όλους τους άλλους
Είστε απλά διαφορετικοί, αυτό είναι εντάξει
Όλοι ακολουθούμε τον δικό μας τρόπο

Και αν διαπιστώσεις ότι δεν θα ακούσουν
Τότε δεν έχουν τίποτα να πουν
Άρα μην θυμώνεις και μην νιώθεις λυπημένος
Γίνε επαναστάτης

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button