ΓενικάΜουσική

Ακούστε το νέο τραγούδι του Charlie DeCarlo, “Walkway” (video)

Κυκλοφόρησε το καινούριο τραγούδι του νέου καλλιτέχνη Charlie DeCarlo με τίτλο “Walkway” από το επερχόμενο άλμπουμ “Paper Birds”.

Ο Charlie DeCarlo, τραγουδιστής και τραγουδοποιός από το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, κυκλοφόρησε το νέο του Single “Walkway” πριν από λίγες μέρες. Πρόκειται για το τελευταίο του τραγούδι από το επερχόμενο, πρώτο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει παραμονές Χριστουγέννων με τίτλο “Paper Birds”.

Ο Charlie περιγράφει το “Walkway” ως “μια ιστορία για μια μικρή πόλη σε έναν κόσμο που αλλάζει”. Μιλάει για τις ανθρώπινες σχέσεις, για τις φιλίες, για τις προσωπικές αναζητήσεις και για τον τρόπο που κάποιες από αυτές αλλάζουν σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Μέσα από αυτό βγάζει το συναίσθημα που νιώθει για τους φίλους του, θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό να τους αισθάνεται οικογένεια του. Όπως έχει πει: “το πέρασμα αυτής της μεταβατικής περιόδου στην ενήλικη ζωή μπορεί να είναι σύγχυση για οποιονδήποτε, γι αυτό προσπάθησα να συλλάβω αυτό το συναίσθημα σε αυτό το τραγούδι”.

Charlie DeCarlo

Από νεαρή ηλικία παθιάστηκε με τη συγγραφή και παραγωγή μουσικής. Για να δημιουργήσει το δικό του ήχο συνδυάζει στοιχεία Folk, Indie Pop και Americana με τις προσωπικές του εμπειρίες αντλώντας έμπνευση από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες όπως οι Josh Ritter και Oasis. Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια του “Hold Your Ground”, “The Chase”, “You and I”, “Love Like You” και “Walkway” σε όλες τις πλατφόρμες. Την παραμονή των Χριστουγέννων θα κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ “Paper Birds”. Κατά ένα μεγάλο μέρος ηχογραφήθηκε στα δάση της γενέτειρας του Charlie, είναι γεμάτο από τους ήχους της φύσης το θρόισμα των φύλλων, το κελάρυσμα του νερού, το κελάηδημα των πουλιών, το θόρυβο του αέρα.

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button