Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Δεν έχει κορωνοϊό ο Καρέρα, κανονικά στον πάγκο με Άρη

Αρνητικό βγήκε το τεστ για Covid 19, που έκανε χθες (4/11) ο Μάσιμο Καρέρα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ όπως είναι γνωστό έχει μείνει στην Αθήνα, αφού είχε πυρετό και φυσικά υπήρξε ανησυχία, παρά το γεγονός πως αρνητικό ήταν και το τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί μαζί με την ομάδα, την Δευτέρα.

Παρόλα αυτά, ο Καρέρα θα κάνει και το τεστ που θα γίνει αύριο Παρασκευή, σε όλη την ομάδα με την επιστροφή της από την Ουκρανία. Εφόσον είναι κι αυτό αρνητικό, θα πάει κανονικά για να κάνει την προπόνηση.

Στο μεταξύ, από νωρίς το μεσημέρι σήμερα, οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ, άλλαξαν το πρόγραμμα της επιστροφής από την Ουκρανία. Αντί γι’ αύριο το μεσημέρι, η αποστολή θα φύγει από την Ζαπορίζια, αμέσως μετά το ματς με την Ζόρια, με το τσάρτερ που έχει ναυλωθεί. Θα φτάσει στην Ελλάδα τα ξημερώματα και θα γίνουν επιτόπου και τα τεστ για Covid 19, με την άφιξη της αποστολής. Μόλις βγουν τα αποτελέσματα, οι παίκτες θα ειδοποιηθούν για να προσέλθουν στα Σπάτα για προπόνηση το απόγευμα. Το Σάββατο θα γίνει κι άλλο τεστ, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο.

Έτσι κι αλλιώς είχε κλείσει πτήση τσάρτερ για Θεσσαλονίκη για τις επτά το απόγευμα του Σαββάτου κι έτσι η οριστικοποίηση της διεξαγωγής του ματς με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν άλλαξε κάτι για το πρόγραμμα της Ένωσης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button