Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: Το lockdown μεταφέρει τις εκλογές για Δεκέμβριο!

Το lockdown που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στο διάγγελμά του, μοιραία οδηγεί σε νέα αναβολή για τις εκλογές στην ΕΠΟ, όπου Νο1 φαβορί για πρόεδρος παραμένει ο Σταύρος Ψαρόπουλος. 

Για τις 23 Νοεμβρίου είχε οριστεί η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθούν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ.

Το lockdown όμως που έγινε γνωστό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη οδηγεί σε μετάθεσή τους για μέσα στον Δεκέμβριο. Με τα τωρινά δεδομένα ο Σταύρος Ψαρόπουλος εξακολουθεί να είναι το πρώτο φαβορί για την προεδρία.

Αναλυτικότερα:

Η πλειοψηφία των Ενώσεων τάσσονται υπέρ του Σταύρου Ψαρόπουλου για να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ. Για 9 με 14 Δεκεμβρίου πάνε οι εκλογές.

Ο Ψαρόπουλος παραμένει το Νο1 φαβορί για τις εκλογές. Αυτή τη στιγμή ένα ποσοστό περίπου 85% από τις Ενώσεις τον στηρίζουν. Μιλάμε για έναν αριθμό 40 με 45 Ενώσεων από τις 54. Θυμίζουμε 1 ψήφο έχει η SL2 ενώ ψηφίζουν και οι ομάδες της SL1. Σε σχέση με την ημερομηνία των εκλογών είναι πιθανό να πάνε στο διάστημα 9-14 Δεκεμβρίου. Για το θέμα των εκλογών της ΕΠΟ θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button