Ποδόσφαιρο

Βόλος: 8 νέα κρούσματα, προς αναβολή το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης!

Στην ομάδα της Μαγνησίας υπήρξε διασπορά του ιού, πλέον μετρά 10 θετικά μέλη στον Covid-19 και δεν αναμένεται να διεξαχθεί η αναμέτρησή της με τους Αρκάδες το Σάββατο!

Μεγάλο πρόβλημα με τον κορονοϊό προέκυψε στον Βόλο και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου δεν αναμένεται να διεξαχθεί το παιχνίδι του με τον Αστέρα Τρίπολης, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 7 του μηνός. Μετά τα 2 κρούσματα που ανακοίνωσαν χθες από την ομάδα της Μαγνησίας, όλοι  υποβλήθηκαν σε τεστ και τα αποτελέσματά τους έδειξαν πως επιπλέον 8 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν προσβληθεί από τον Covid-19. Από τη στιγμή που το πρωτόκολλο υγιεινής αναφέρει πως με 3, μέσα σε μία εβδομάδα, δεν διεξάγεται ματς, αυτόματα γίνεται εύκολα αντιληπτό με πως 10 στην ομάδα οδηγούμαστε σε αναβολή. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από τα σημερινά τεστ για κορωνοϊό, διαγνώστηκαν θετικά επιπλέον οχτώ μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα οποία έχουν ήδη τεθεί σε απομόνωση, ενώ ακολουθείται πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η ΠΑΕ Βόλος έχει ήδη ενημερώσει επίσημα τη Σούπερ Λίγκα για τα αποτελέσματα των τεστ”. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button