Ποδόσφαιρο

Αγουέρο: «Στη Μάντσεστερ Σίτι πηγαίναμε μιάμιση ώρα πριν την προπόνηση, ενώ εδώ μισή ώρα πριν!»

Στις διαφορές ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Μπαρτσελόνα στάθηκε με δηλώσεις του ο Σέρχιο Αγουέρο, κάνοντας αναφορά και σε ένα… αστείο περιστατικό που του συνέβη στους «μπλαουγκράνα».

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη δεκαετία στην Αγγλία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ο Σέρχιο Αγουέρο πήρε την απόφαση να αφήσει το Νησί και να επιστρέψει στην Ισπανία και τη La Liga για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Ο 33χρονος επιθετικός μετράει αντίστροφα για την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα «μπλαουγκράνα», η οποία και αναμένεται σε λιγότερο από δύο μήνες, εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Με δηλώσεις του σε lve stream σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Αγουέρο κλήθηκε να σχολιάσει τις διαφορές που βρήκε ανάμεσα στα δύο κλαμπ. Αυτά που δήλωσε δεν πρέπει να κολακεύουν και πολύ τον ισπανικό σύλλογο, καθώς δήλωσε ξεκάθαρα πως πήγε στο γυμναστήριο της ομάδας να κάνει ασκήσεις μία ώρα πριν την προπόνηση και το βρήκε… κλειστό!

«Στη Μάντσεστερ Σίτι, φτάναμε μιάμιση ώρα πριν από την προπόνηση και εδώ μισή ώρα πριν από αυτή. Ήμουν μία ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης για να δω μήπως μπορέσω κάνω ασκήσεις στο γυμναστήριο, αλλά δεν υπήρχε κανείς. Όλα ήταν κλειστά, εκτός λειτουργίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός άσος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button