Μπάσκετ

Έστειλαν το μήνυμα, έφεραν την ελπίδα και μένει να φανεί το «μέχρι που»

Ο Άρης έκανε το καλύτερο παιχνίδι του εδώ και πολλά χρόνια, σκορπίζοντας χαμόγελα.

Με το Σαββατιάτικο 0-0 με τον Απόλλωνα να έχει προηγηθεί, μετά το πρώτο ημίχρονο να είναι μέτριο, οι περισσότεροι είχαμε συμβιβαστεί με ένα κακό Σαββατοκύριακο.

Μετά όμως ήρθε μία «μαγική» εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Ο Άρης ήταν στο -19, έπαιζε με τον νταμπλούχο Παναθηναϊκό, με μία ομάδα που κοστίζει εκατομμύρια ευρώ, και όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Κι όμως ο Αυτοκράτορας τα κατάφερε.

Ένας εκπληκτικός Χάνλαν, ένας Νετζήπογλου με προσωπικότητα και «guts», ο Κάουαν σε ρόλο μαέστρου, έκαναν την διαφορά, ενώ ο Τζούστον έκανε την μπασκέτα του Παναθηναϊκού να υποφέρει. Κάπως έτσι ήρθε μία μεγάλη νίκη, που μακάρι να είναι μόνο η αρχή.

Ο Άρης λοιπόν έδωσε επιτέλους χαμόγελα στον κόσμο. Κατάφερε να κάνει τον κόσμο να θελήσει να επιστρέψει στο Αλεξάνδρειο, να σκεφτεί ότι «ναι, αυτή η ομάδα θα είναι διαφορετική» και να μην φοβάται για την… πίεση του σε κάθε ματς στο Παλέ.

Μετά από χρόνια κάκιστου μπάσκετ ήρθε η ελπίδα ότι -αρχικά- δεν θα πονάνε τα μάτια μας και -στην συνέχεια- ίσως αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει κάτι.

Καλά κάνουν βέβαια όλοι στην ομάδα και κρατάνε τον πήχη χαμηλά. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά μέχρι που μπορεί να πάει η ομάδα.

Φαίνεται σίγουρα ότι έχουν γίνει κάποιες πολύ καλές επιλογές, ότι στην καλή του μέρα ο Άρης μπορεί να χτυπήσει κυριολεκτικά οποιονδήποτε αντίπαλο.

Δεν χρειάζεται όμως να υπάρχουν παράλογες προσδοκίες. Χρειάζεται να στηριχθεί αυτή η νέα και ορεξάτη ομάδα ώστε να φανεί το μέχρι που μπορεί να πάει.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button