Ποδόσφαιρο

Ένας χρόνος Μπουσέ: Τα ματς, τα clean sheets και οι επεμβάσεις

Με αρκετές προσδοκίες ήρθε στην Θεσσαλονίκη ο Ζακαρί Μπουσέ, μετά από έναν χρόνο όμως οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας ήθελε να αναγεννήσει την καριέρα του συμπονώντας με τον Άρη και οδηγώντας την ομάδα σε επιτυχίες, αυτό όμως δεν συνέβη.

Ο Μπουσέ ξεκίνησε στην σκιά του Κουέστα και έπαιξε βασικός για πρώτη φορά απέναντι στον Παναθηναϊκό, στην νίκη του Άρη με 0-1. Συνέχισε να είναι ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας και με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά αυτό άλλαξε με τον Αστέρα Τρίπολης όταν και έμεινε εκτός λόγω κορωνοϊού.

Μπήκε ξανά βασικός στο ματς με τον ΠΑΟΚ (1-0) και παρέμεινε για έξι ματς, μέχρι το 0-1 από την ΑΕΚ και το φάουλ που δέχθηκε στην κλειστή του γωνία από τον Λιβάι Γκαρσία.

Έδωσε ένα παιχνίδι ακόμη στην Τούμπα, στο ισόπαλο 2-2 με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτές τις εννέα συμμετοχές ο Μπουσέ μέτρησε 6 clean sheets, ενώ είχε και 15 αποκρούσεις, τις λιγότερες από τους τρεις τερματοφύλακες της ομάδας.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button