Γενικά

Έκθεση «Χαμένες Πατρίδες του Ελληνισμού» στην 82η ΔΕΘ

Με τη δύναμη των έργων τους, ζωγράφοι και γλύπτες του Τομέα Εικαστικών Παρεμβάσεων & Εφαρμογών (ΤΕΠΕ) του ΓΝ Παπαγεωργίου, στέλνουν στους επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης, πολιτισμού και ανθρωπιάς.

Με «όπλο» την κοινή γλώσσα της τέχνης, 21 Eικαστικοί με 25 έργα καταγράφουν το δράμα των ανθρώπων που εγκατέλειψαν τις ρίζες τους και έζησαν το μαρτυρικό ταξίδι της προσφυγιάς.

Η έκθεση ταξιδεύει τον επισκέπτη στις «Χαμένες Πατρίδες του Ελληνισμού», από τη Σμύρνη και την Ιωνία μέχρι την Κωνσταντινούπολη, τον Πόντο, την Κύπρο και την Αρχαία Ελλάδα.

Σε όλη τη διάρκεια της 82ης ΔΕΘ-Helexpo οι επισκέπτες και οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα της έκθεσης «Χαμένες  Πατρίδες του Ελληνισμού» και να ξεναγηθούν στους χώρους της από τους εθελοντές του ΤΕΠΕ.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά στις 16:00-22:00 και τα Σαββατοκύριακα, στις 10:00-22:00, με ελεύθερη είσοδο. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 20:00.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button