Μπάσκετ

Άδειασε το γραφείο του ο Καμπερίδης

Μπορεί να λέει πολλά, μπορεί να μην λέει και τίποτα, αλλά το προπονητικό τιμ του Άρη πήρε τα πράγματα του από το Αλεξάνδρειο.

O Σάββας Καμπερίδης όπως και ο συνεργάτης του Βαγγέλης Σπυρίδης, αλλά και ο καλός του φίλος και κουμπάρος του, Θανάσης Μολυβδάς που τον βοηθούσε σε όλη την διάρκεια της σεζόν, άδειασαν από τα προσωπικά τους αντικείμενα τα γραφείο του προπονητή, όπως πήραν και τον προσωπικό τους ρουχισμό από τα αποδυτήρια της ομάδας.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε, όπως και το συμβόλαιο της ΚΑΕ Άρης με τον Σάββα Καμπερίδη, κανένας δεν γνωρίζει τι θα συμβεί την επόμενη μέρα, οπότε λογικό ήταν ο Σάββας Καμπερίδης και οι συνεργάτες του να πάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα από το γήπεδο.

Η διοίκηση του Άρη θα ασχοληθεί με το θέμα του προπονητή αφού πρώτα ξεπεράσει τα μεγάλα προβλήματα που έχει τώρα μπροστά της και πετύχει την αδειοδότηση της ομάδας.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button