Ερασιτέχνης

“Χαρούμενος που κατέκτησα το μοναδικό χρυσό της Θεσσαλονίκης”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο πρωταθλητής του κολυμβητικού τμήματος του Άρη, Χρήστος Μουζάς

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Αρχικά για την επιτυχία του στο πανελλήνιο και αν στόχευε στο χρυσό ανέφερε:

Ο στόχος σε κάθε χρονιά είναι να βελτιώνεσαι και να είσαι καλύτερα, πρώτος μου στόχος είναι να είμαι στα μετάλλια και έπειτα με ενδιέφερε η επίδοση.

Για το εάν είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών:

Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, είμαι ευχαριστημένος που έδωσα του δυο μετάλλια στην ομάδα και έφερα το μοναδικό χρυσό από ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για το ότι ο Άρης έχει διαρκή άνοδο όσον αφορά τα παιδιά που διακρίνονται:

Κάθε χρόνο περισσότερα παιδιά έρχονται και παίρνουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, με θέσεις, με βαθμούς και αυτή είναι η επιτυχία του τμήματος.

Για τις επόμενες κινήσεις του:

Τώρα έχει ξεκούραση αυτόν τον καιρό, και μετά και πάλι στις πισίνες, γιατί έχουμε μια χρονιά παγκοσμίου πρωταθλήματος και θέλουμε να στοχεύσουμε εκεί πέρα.

Για τις δυσκολίες του να κάνεις πρωταθλητισμό σε ένα άθλημα όπως η κολύμβηση:

Η κολύμβηση διαφέρει με τα άλλα αθλήματα γιατί είναι μέσα στο νερό, οπότε πρέπει να έχεις πολύ καλή επαφή με το νερό και αυτό μας φέρνει σε καθημερινή βάση στο κολυμβητήριο, ένα 5ωρο την ημέρα το τρώμε εκεί πέρα.

Για την επιστροφή του Άρη στην σούπερλιγκ:

Ήταν καιρός να επιστρέψει ο Άρης εκεί που ανήκει, από εκεί και πέρα πιστεύω ότι όλοι θα βοηθήσουν να πετύχει ο Άρης τον στόχο του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button