Ποδόσφαιρο

Τρελαμένοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα: “Χρόνια πολλά, αγάπη μου γλυκιά”

Το γιόρτασαν με την ψυχή τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα του  Άρη για τα γενέθλια του Συλλόγου.

Η σημερινή μέρα είναι γιορτινή για τον Άρη που κλείνει 107 χρόνια ζωής και το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπορούσε να μη τη γιορτάσει.

Παίκτες, προπονητές, φροντιστές το χάρηκαν με την ψυχή τους, ενώ φυσικά έκοψαν και την τούρτα για τα γενέθλια του Συλλόγου.

Τίμος Δεληγιαννίδης

Πρώτη… επαφή με την δημοσιογραφία το 2000 στο “Ράδιο ΣΠΟΡ 98,7” με περιγραφές αγώνων κυρίως του μπάσκετ του Άρη. Λίγους μήνες αργότερα από το 2001 μέχρι και το 2009 στην εφημερίδα ‘ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ’ και στο ραδιόφωνο “ΕΧΤΡΑ ΣΠΟΡΤ”. Από το 2009 ως και το 2012 στην εφημερίδα “ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ’ και στο ραδιόφωνο “ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ” ως ρεπόρτερ Άρη στην εφημερίδα και περιγραφές αγώνων της ομάδας. Στο ίδιο χρονικό διάστημα και στο Site των Αθλητικών Νέων. Από το 2012 ως το 2013 για δύο χρόνια στο ραδιόφωνο “LIBERO FM” ως ρεπόρτερ Άρη και περιγραφές αγώνων ποδοσφαίρου. Από το 2014 ως το 2017 αθλητικός συντάκτης στην εφημερίδα «ΑRENA PRESS” και το σάιτ “ARENA FM”. Από το 2017 ως 15 Νοεμβρίου του 2018 στην εφημερίδα “FAIR PLAY” και στο ραδιόφωνο “FAIR PLAY”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button