Ποδόσφαιρο

Το ματς καριέρας του Χουτεσιώτη μέσα από γραφήματα και advanced stats (Wyscout Analysis)

Την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του έκανε ο Έλληνας πορτιέρε!

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έκανε ένα παιχνίδι το οποίο θα μνημονεύεται για αρκετό ακόμη καιρό κρατώντας την ΑΕΚ μακριά από το προβάδισμα μέχρι το 84ο λεπτό.

Ήταν η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του, ίσως μαζί με στη Μαγνησία απέναντι στον Βόλο με τη φανέλα του Ιωνικού, αλλά διαφορετικό είναι το βάρος ενός Άρης-ΑΕΚ!

Χθες ο Χουτεσιώτης είχε 4,4 expected conceded goals, αριθμός που συχνά συνοδεύεται με ένα σκορ το οποίο πηγαίνει πάρα πολύ ψηλά, ο ίδιος όμως είχε τις απαντήσεις.

Ο Χουτεσιώτης δέχθηκε συνολικά 12 σουτ στην εστία του κάνοντας επεμβάσεις στα 10 εξ αυτών, με τις 8 από τις 10 επεμβάσεις αυτές μάλιστα να χαρακτηρίζονται ως «δύσκολες».

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω γράφημα επτά από τις επεμβάσεις του ήταν στις γωνίες, είτε χαμηλά είτε ψηλά.

Πρόκειται μακράν για το κορυφαίο παιχνίδι του Χουτεσιώτη με τη φανέλα του Άρη, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να δείχνει αυτό που είδαν οι κιτρινόμαυροι σε εκείνον όταν τον απέκτησαν.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button