Μπάσκετ

Τον Απρίλιο απόφαση-σταθμός για το Παλέ

Η απόφαση που ουσιαστικά θα κρίνει το τι θα συμβεί με το Αλεξάνδρειο θα έρθει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μιλώντας στο Yellow Radio 101,7 ο Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε συνολικά για όλη την πορεία των συζητήσεων για το Αλεξάνδρειο αλλά και το τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

Τόσο καιρό δεν είχε γίνει κάτι, το έχω πει και θα το πω και τώρα. Από όταν αναλάβαμε ξεκινήσαμε να διεκδικήσουμε το γήπεδο αυτό.

Πριν από εμάς θεωρώ ότι δεν είχε γίνει τίποτα σοβαρό. Ότι ήταν ένα προεκλογικό πυροτέχνημα χωρίς βάση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς ακολουθήσαμε τα βήματα. Διορθώσαμε τα business plan δύο και τρεις φορές και τώρα είναι πάρα πολύ καλό. Πάει πολύ καλά στις υπηρεσίες του υπουργείου που λειτουργεί όμως με τηλεργασία. Η υπόσχεση αυτών είναι ότι τον Απρίλιο θα δοθεί η τελική απάντηση από τις οικονομικές υπηρεσίες που περιμένουμε να είναι θετική.

Μετά ανοίγει ο δρόμος για τον υπουργό, θα γίνει μία νομική ομάδα για να πέσουν οι υπογραφές.

Για τις υποχρεώσεις που θα έχει ο Άρης:

Εμείς θα πρέπει να πληρώνουμε ρεύμα, αέριο, νερό και προσωπικό. Το προσωπικό που εμείς θα προσλάβουμε. Το προσωπικό των ΕΑΚ θα μεταβληθεί στα υπόλοιπα ΕΑΚ.

Το θέμα είναι ότι το γήπεδο έχει ένα μεγάλο υπόγειο με πολλές ομάδες. Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε αυτές τις ομάδες και πάνω εκεί πρέπει να υπάρχει μία συμφωνία με την Γενική Γραμματεία. Δεν θα το χρησιμοποιεί ο Άρης, οπότε δεν γίνεται να πληρώνει τα έξοδα αυτά.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button