Μπάσκετ

«Το χτίσιμο της ομάδας, τα λάθη και ο αριθμός των 17 παικτών»

Ένα από το πιο πολυσυζητημένα θέματα είναι αυτό της δημιουργίας του φετινού ρόστερ.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης στην συνέντευξη του στο Yellow Radio μίλησε για το τι έγινε με τις επιλογές ξένων παικτών, τα προβλήματα με το κακό όνομα της ομάδας αλλά και των αριθμό των 17 παικτών.

Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης:

Η ομάδα δεν ήταν ποτέ τελευταία. Φαινόταν τελευταία γιατί είχαμε αγώνες λιγότερους. Έγιναν λάθη στο αγωνιστικό. Το 17 παίκτες, είναι μερικά παιδιά όπως ο Τσιρογιάννης, ο Γεωργάκης, ο Πετανίδης, ο Όμηρος, ο Πετανίδης που παίρνουν 400-500 ευρώ. Ήταν παιδιά που ήθελαν να βελτιωθούν και να είναι στον Άρη.

Το πρόβλημα είναι ότι είναι κακή η χημεία. Είναι όμως μία ομάδα ειδικών συνθηκών. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δυσκόλεψε τις συνθήκες.

Εμείς κάναμε μεγάλη κουβέντα με τον Τζέρι Σμιθ της Λάρισας. Κάναμε μεγάλη κουβέντα με τον μάνατζερ του. Η τελευταία τους απάντηση ήταν ότι δεν είμαι σε ηλικία που μπορώ να φάω άλλο φέσι.

Θέλαμε τον Χάτσερ, δεν ερχόταν και ήρθε μετά στον Ηρακλή όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι κάναμε λάθος με τον Άνταμ Σμιθ που είχαμε μία διαφωνία με τον προπονητή μας. Από την άλλη με τον Μπράουν μας είχε αφήσει πριν από ένα ματς με τον Παναθηναϊκό και δεν θέλαμε αυτό να το πάθουμε ξανά.

Κάναμε και λάθη, μπορώ να το πω αυτό.

Για τους Έλληνες τώρα. Ο Τολιόπουλος είναι δανεικός από την ΑΕΚ, η ΑΕΚ δεν ήθελε να δώσει δανεικό στον Άρη. Ο Κακλαμανάκης προτίμησε τον ΠΑΟΚ και ο Γιαννόπουλος τον Προμηθέα. Είχαμε όμως επιτυχία στο θέμα του Κουζέλογλου που έπαιζε οκτώ λεπτά στο Λάυριο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button