Μπάσκετ

Σχορτσιανίτης: «Με έκαναν να κλαίω στον Ηρακλή, αυτά έγιναν στην Ελβετία» (VIDEO)

Την δική του ιστορία είπε ο Big Sofo, ένας παίκτης ο οποίος έδωσε πολλά στο Ελληνικό μπάσκετ και βρέθηκε πάρα πολλές φορές στο επίκεντρο.

Μιλώντας στο gazzeta.gr αναφέρθηκε στα όσα δύσκολα έχει περάσει ενώ μίλησε για την περίοδο στην οποία βρέθηκε στην Ελβετία.

Ένας μπασκετμπολίστας που έχει ακούσει τόσα πολλά, από τα media, τους οπαδούς, τις ομάδες από τις οποίες πέρασε. Πολλοί έλεγαν πως ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης αδίκησε το ταλέντο αλλά και τον εαυτό του με τον τρόπο που πορεύτηκε, ωστόσο ο ίδιος έχει απαντήσει ελάχιστες φορές.

Πιο συγκεκριμένα, όταν στην τρίτη του χρονιά στον Ολυμπιακό, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης πήγε σε κλινική στην Ελβετία, όλοι επέσπευσαν να συμπεράνουν πως έκανε προσπάθεια να χάσει κιλά.

Ο ίδιος θυμάται «Η πιο απλή δικαιολογία που ακούστηκε τότε ήταν ότι πήγα στην κλινική για να βοηθηθώ με τα κιλά…»

Δεκατρία χρόνια μετά, ο big Sofo αποκαλύπτει τι πραγματικά τον οδήγησε στο να μην ακουμπήσει μπάλα για 15 μέρες σε ένα ησυχαστήριο μακριά από την Ελλάδα και πως έφτασε μέχρι το σημείο του να χάσει τον εαυτό του.

«Είχα θέμα να διαχειριστώ το ψυχολογικό θέμα και αυτό οδήγησε στην μείωση των αθλητικών επιδόσεων και την αύξηση των κιλών. Αν δεν είχα αυτή τη βοήθεια στην κλινική σίγουρα θα είχα σταματήσει το μπάσκετ».

Καθηλωτικός ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης λέει τη δική του αλήθεια όπως την μοιράστηκε στο 9ο «My Story». Για τα κιλά του, την καριέρα του, την ψυχολογία του, το μπάσκετ, την ζωή του.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button