Ποδόσφαιρο

Να γίνει ο Σάσα… Σιώπης

Kάθε αποχώρηση κρίνεται (ουσιαστικά) μετά από μερικούς μήνες, με τον Άρη να πρέπει να επαναλάβει την επιτυχημένη συνταγή που ακολούθησε στην περίπτωση Σιώπη.

Αρχικά να πούμε τα… αυτονόητα. Είναι λογικό ο κόσμος του Άρη να νιώθει μία (μικρή ή μεγαλύτερη) απογοήτευση για την αποχώρηση του Σάσα. Πρόκειται για έναν παίκτη που έδωσε πολλά πράγματα στον Άρη και το όνομα του συνδέθηκε με μία περίοδο που η ομάδα έκανε βήματα μπροστά.

Ήταν μάλιστα και από τους αγαπημένους της κερκίδας, λόγω του πάθους που έδειξε. Και το ότι έφυγε χωρίς κάποιο μεγάλο κέρδος για την ομάδα -έστω και στα 32 του- ήταν κάτι που επηρέασε αρνητικά.

Το θέμα είναι ότι κάθε κίνηση κρίνεται μελλοντικά. Όταν ο Σιώπης αποχώρησε υπήρχε μία (και πάλι δικαιολογημένη) απογοήτευση. Στη θέση του όμως ήρθε ένας άγνωστος στο ευρύ κοινό -με καλό βιογραφικό- Βραζιλιάνος που ανέβασε ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.

Την ώρα που ο Σιώπης έκανε και ο ίδιος μεγάλα βήματα μπροστά, ο Σάσα έδινε στον Άρη περισσότερα πράγματα από ότι ο Έλληνας χαφ της σεζόν 2018-19, σκοράροντας και δίνοντας λύσεις και στα άκρα της άμυνας όταν χρειάστηκε.

Με τον Σάσα να αποχωρεί τα πράγματα είναι απλά, πρέπει να έρθει ένας παίκτης καλύτερος από τον Σάσα. Σε περίπου 12 μήνες από τώρα ο Άρης θα κριθεί για αυτή την επιλογή. Αν τον Βραζιλιάνο έχει αντικαταστήσει ένας παίκτης καλύτερος, ένας παίκτης με μετα-πωλητική αξία, ένας παίκτης που σκοράρει περισσότερο, τότε όλοι θα είμαστε χαρούμενοι. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι λογικό να ενταθεί η κριτική για τη συγκεκριμένη αποχώρηση.

Στα θετικά, ο Άρης δείχνει να μη θέλει να ψωνίσει από χαμηλό ράφι. Οι κιτρινόμαυροι φαίνονται διατεθειμένοι να επενδύσουν χρήματα αλλά και να πάρουν παίκτες με εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο. Το πως θα καταλήξουν αυτές οι επιλογές όμως, κρίνεται μόνο στο γήπεδο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Ένα σχόλιο

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΑΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΝΑΡΗΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΙΧΤΩΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
    1. ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ & ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
    2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑΟ ΜΑΣ (ΠΑΙΧΤΕ,Σ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΓΑΤΕΣ, ΣΚΥΛΟΥΣ κ.λ.π) ΑΡΚΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.
    4 .ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΑΣ. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΦΟΡΑ. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΡΗΣ.
    5. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΗΑΝΑΡΑ ΜΑΣ.
    ΤΕΛΟΣ…..ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΑΞΤΕ ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΘΕΣ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button