Ποδόσφαιρο

Επιστροφή στην κορυφή! Επαγγελματική νίκη (0-1) του Άρη στο Αγρίνιο

Ο Άρης αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, “έπαιξε” με την φωτιά όμως για άλλη μια φορά βγήκε νικητής, πέτυχε το τρίτο του “διπλό” και επέστρεψε στην κορυφή!

Πρώτο ημίχρονο

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν εξαρχής να δείξουν απειλητικοί. Στο πρώτο μόλις λεπτό, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν επικίνδυνοι αλλά ο Ροζ απομάκρυνε ωστόσο δύο λεπτά μετά, ήρθε η πρώτη διπλή ευκαιρία για τον Άρη. Ο Σούντγκρεν γύρισε, ο Μάνος σούταρε όμως η μπάλα βρήκε στα σώματα των παικτών του Παναιτωλικού με τον Ματίγια να βρίσκει χώρο, σούταρε και εκείνος όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 7’ ήρθε το πρώτο κόρνερ για τον Παναιτωλικό μετά από επίθεση του Αριγίμπι ενώ δύο λεπτά μετά πρώτο κόρνερ και για τον Άρη, όμως η κεφαλιά του Μάνου ήταν αρκετά αδύναμη με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Κνετ.

Πέναλτι για γκολ για τον Άρη με τον Μπρούνο Γκάμα στο 17’!

Στο 17’ ο Κουτσιαύτης έδειξε την «άσπρη βούλα» σφυρίζοντας πέναλτι υπέρ του Άρη αφού ο Μάνος που ήταν στην περιοχή του αντιπάλου, ανατράπηκε αντικανονικά από τον Σίλβα. Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν εκείνος που αποφάσισε να εκτελέσει, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας του Κνετ πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ και γράφοντας το 0-1 για τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Παναιτωλικός αφού βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, είχε μια φάση… διαρκείας και επικίνδυνη στο 20’ στην περιοχή του Άρη με τους παίκτες να προσπαθούν να απομακρύνουν.

Ο Άρης μετά το «τέρμα» που πέτυχε έδειξε πως έχασε την συγκέντρωση του δίνοντας πολύ περισσότερο χώρο στον αντίπαλο, οι παίκτες δεν είχαν ψυχραιμία με τον Παναιτωλικό να παίρνει την κατοχή της μπάλας και έχοντας περισσότερες ευκαιρίες και να είναι για περισσότερη ώρα στην επίθεση!

Ο Κουτσιαύτης σφύριξε την λήξη του πρώτου μέρους με τον Άρη να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το 0-1, ωστόσο φάνηκε πως μετά το 25’ χάθηκε η σιγουριά και η συγκέντρωση από πλευράς παικτών.

Δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ενώ στο πρώτο δεκάλεπτο δεν υπήρξαν ιδιαίτερης ευκαιρίες για… απειλές με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη και χωρίς να μπορούν να κρατήσουν για πολλή ώρα την κατοχή της μπάλας.

Στο 58′ ήρθε η πρώτη καλή φάση για τον Άρη με τον Ματέο Γκαρσία που έκανε ένα φαλτσαριστό σουτ όμως η μπάλα πέρασε λίγα μέτρα πιο πάνω από το οριζότνιο δοκάρι του Κνετ.

Δύο λεπτά μετά (στο 60′) οι “κιτρινόμαυροι” απείλησαν και πάλι με τον Αργεντίνο. Μετά από λάθος του Παναιτωλικού, ο Τζέγκο πρόλαβε να κλέψει την μπάλα, έδωσε στον Γκαρσία ο οποίος έκανε ένα αρκετά αδύναμο πλασέ αντί να δώσει στα δεξιά στον Μάνο με την μπάλα να φτάνει στην αγκαλιά του Κνετ.

Στο 61′ έγινε η πρώτη αλλαγή του ματς με τον Γιάκολιτς να παίρνει την θέση του Αζάντι για τον Παναιτωλικό ενώ δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ντίαζ, ωστόσο το σουτ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σιαμπάνη που ζητούσε από τους συμπαίκτες του να ηρεμήσουν.

Στο 64′ ήρθε και η πρώτη αλλαγή για τον Άρη με τον Μπερτόγλιο να παίρνει την θέση του Ματέο Γκαρσία.

Στο 66’ και πάλι ο Παναιτωλικός έγιναν επικίνδυνοι με τον Λιάβα όμως ο Σούντγκρεν στο δεξί δοκάρι έδιωξε την τελευταία στιγμή ενώ τέσσερα λεπτά μετά έγιναν και άλλες δύο αλλαγές για τους γηπεδούχους με τον Βέργο να μπαίνει στη θέση του Αριγίμπι και ο Ντουάρτε στη θέση του Μεντόσα.

Στο 74’ ο Άρης προσπάθησε να απειλήσει στην κόντρα με τον Μάνο να τρέχει μόνος του από τα δεξιά, έκανε την σέντρα ο Σίλβα όμως δεν πρόλαβε την μπάλα αφού οι γηπεδούχοι πρόλαβαν και απομάκρυναν. Στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε και η δεύτερη αλλαγή με τον Μάντζιο να βάζει στη θέση του Σίλβα τον Μαντσίνι.

Στο 76’ οι Τζανακάκης και Αλβάρες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αντί των Μαλή και Τσιγγάρα για τους γηπεδούχους.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν τις αλλαγές τους με τους Λόπεθ και Σάσα να μπαίνουν αντί των Μάνο και Ματίγια.

Ο Παναιτωλικός κέρδισε ένα κόρνερ στο 88’ ενώ και στη συνέχεια ένα σουτ Τζανακάκη στη περιοχή όμως ο Κουτσιαύτης σφύριξε επιθετικό φάουλ και η φάση ολοκληρώθηκε εκεί.

Στα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων, ο Άρης κέρδισε διαδοχικά τρία φάουλ ενώ προσπαθούσε συνεχώς να κρατάει την μπάλα και να βρίσκεται στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Κουτσιαύτης σφύριξε την λήξη του αγώνα με τον Άρη να παίζει για άλλη μια φορά με την φωτιά, βγαίνοντας όμως και πάλι κερδισμένος ενώ επιστρέφει στη νίκη της βαθμολογίας στους 19 βαθμούς!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button