Μπάσκετ

Βεργίνης στο Yellow Radio: “Ευλογημένος που επέστρεψα στον Άρη”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Yellownews” φιλοξενήθηκε ο καλαθοσφαιριστής του Άρη, Δημήτρης Βεργίνης

Αναλυτικά όσα είπε στον Χρήστο Γκάλη:

Αρχικά για την φετινή χρονιά που θα τον βρει να αγωνίζεται στον Άρη ανέφερε:

Όταν παίζεις στον Άρη πρέπει να δίνεις τα πάντα, υπάρχει πάντα πίεση και κίνητρο, εγώ θα δώσω το καλύτερο που μπορώ, πιστεύω στον κ.Αγγέλου ότι θα κάνει ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε Ελλάδα και Ευρώπη, εγώ έχω μεγαλώσει, είμαι πιο έμπειρος και πιστεύω ότι μπορώ να φέρω εις πέρας όποιον ρόλο μου αποδοθεί.

Για το πρώτο του πέρασμα και την ατυχία του με τον τραυματισμό που είχε:

Όλα είναι μέσα στην ζωή, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, αυτό έχει ο επαγγελματικός αθλητισμός.

Η αλήθεια είναι ότι είχα έρθει στον Άρη σε εξαιρετική κατάσταση για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στο πρώτο παιχνίδι και αυτό μου στέρησε την ευκαιρία να βοηθήσω.

Και τις επόμενες χρονιές νομίζω όμως ότι τα είχαμε πάει πολύ καλό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εγώ είμαι και πάλι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι εδώ, ο Άρης είναι στην καρδιά μου, τον αγαπάω πραγματικά, νιώθω και την αγάπη του κόσμου, νιώθω ευλογημένος που ξαναγύρισα.

Για το εάν έχει “απωθημένο” να πετύχει κάτι περισσότερο με τον Άρη:

Νιώθω ότι δεν έχω δώσει ότι θα ήθελα στον Άρη, για αυτό και ξαναγύρισα, το νιώθω σαν προσωπική μου υποχρέωση να δώσω ότι καλύτερο έχω στην ομάδα.

Για το πως τον έπεισε ο Βαγγέλης Αγγέλου να επιστρέψει στον Άρη:

Με τον κόουτς δεν μιλήσαμε πολύ, τον γνωρίζω και με γνωρίζει.

Μιλήσαμε λίγο, μου είπε το σκεπτικό του, δεν χρειάστηκε να μπούμε σε λεπτομέρειες, το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι μου έδειξε την εμπιστοσύνη του, και αμέσως μετά αφού κάναμε κάποιες συζητήσεις και με την διοίκηση πήρα την απόφαση να συνεχίσω στην ομάδα.

Για την αγάπη του κόσμου:

Το εισπράττω αυτό όλα αυτά τα χρόνια, και από Θεσσαλονίκη, και από ανθρώπους από άλλες πόλεις όταν αγωνίζομαι σε άλλες ομάδες, βλέπω την αγάπη τους προς το πρόσωπο μου, και να είναι και αυτοί σίγουροι ότι η αγάπη μου προς την ομάδα είναι δεδομένη, για αυτό άλλωστε δεν δυσκολεύτηκε να πω το “ναι” και να επιστρέψω στον Άρη.

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου:

Έχω εμπιστοσύνη στον κόουτς, θα κάνει μια ομάδα που όλη θα παίζουν για την ομάδα, που όλοι θα παίζουν ο ένας για τον άλλον.

Η χρονιά ρεαλιστικά θα είναι δύσκολη, και για αυτό θέλουμε και την στήριξη του κόσμου, γιατί χωρίς αυτόν ο Άρης δεν μπορεί να κάνει βήματα μπροστά.

Μπορεί και ο κόσμος να είναι διστακτικός αλλά αν έρθουν και κάποια καλά αποτελέσματα πιστεύω ότι θα αγκαλιάσει την προσπάθεια.

 

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button