ΓενικάΜουσική

Ακούστε το νέο τραγούδι των Clan of Xymox: “Lovers” (video)

Κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο τραγούδι των θρυλικών Xymox

Πριν από λίγες μέρες οι Ολλανδοί Clan of Xymox έδωσαν στην κυκλοφορία το καινούριο τους τραγούδι με τίτλο “Lovers” που κυκλοφόρησε μέσα από το ομότιτλο άλμπουμ. Όπως το χαρακτήρισαν οι ίδιοι πρόκειται για ένα τραγούδι για σπασμένες καρδιές, ένα βάλσαμο για μελαγχολικές ψυχές.

Ronny Moorings

Οι Clan of Xymox, ιδρύθηκαν το 1981 στην Ολλανδία από τους Ronny Moorings, Anka Wolbert και Pieter Nooten κερδίζοντας πολύ σύντομα μια θέση ανάμεσα στις σημαντικότερες μπάντες της New Wave/Dark Wave από τους δύο κιόλας πρώτους δίσκους.

Anka Wolbert

Οι Xymox, όπως αλλιώς τους αποκαλούν, έχουν πειραματιστεί με την Synthpop, το New Wave, το Gothic Rock, ακόμη και με την Dark Electro, και ίσως αυτό, δηλαδή η ποικιλία τους, είναι και ο λόγος που τους καθιστά τόσο ξεχωριστούς αλλά και αγαπητούς από ένα πολύ μεγάλο κομμάτι ετερόκλητων ανθρώπων με διαφορετικά γούστα.

Clan of Xymox

Η μπάντα θεωρείται από τους κύριους εκπροσώπους του πρώιμου γοτθικού κινήματος. Παρά το ηχητικό χάσμα μεταξύ των Xymox και των συγχρόνων τους, πιο σκοτεινό από τους Cure, πιο κυματιστό από τους Sisters Of Mercy, η μελαγχολία που διαπερνά κάθε τραγούδι είναι αναμφισβήτητη.

Από τα αρχικά μέλη του συγκροτήματος το μόνο που παραμένει ενεργό μέχρι σήμερα είναι ο Ronny Moorings ο οποίος συνεχίζει την πορεία της θρυλικών Xymox κάνοντας περιοδείες σ όλο τον κόσμο και γράφοντας καινούρια μουσική.

Απολαύστε την ΝΕΑ τραγουδάρα των Clan of Xymox…!!!

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button