ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Τρία εκατομμύρια, ένας Ιτούρμπε και ένας Καμάτσο

Ένα deal που φαίνεται να έχει… δουλέψει για τον Άρη.

Αρχικά προτού προλάβουν τα παρακάτω γραφόμενα να παρεξηγηθούν, να τονιστεί ότι το παρόν άρθρο καμία προσπάθεια δε κάνει για να μειώσει την αξία του Μαντσίνι. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που βοηθάει μάλιστα πολύ τον Παναθηναϊκό. Ο Άρης όμως σίγουρα δεν… κλαίει για το deal που έκανε.

Οι κιτρινόμαυροι ξέραμε εξ αρχής ότι έλαβαν ένα ποσό κοντά στα 3.000.000 ευρώ. Πρόκειται για πολλά χρήματα, περισσότερα από όσα προσέφεραν άλλες ομάδες, ακόμη και από την Ασία!

loading...

Εκείνο το διάστημα όμως ενώ ξέραμε ότι πρόκειται για ένα deal με καλά χρήματα, δε περιμέναμε (απαραίτητα) ότι ο χρόνος που θα δοθεί στους Ιτούρμπε και Καμάτσο θα τους κάνει να μοιάζουν με… μεταγραφές.

Ο Παραγουανός έχει πετύχει τρία τέρματα από την ώρα που αποχώρησε ο Μαντσίνι και ξεκίνησε να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες, είναι ο κορυφαίος παίκτης στην Ελλάδα στο ένας εναντίων ενός (σύμφωνα με το Wyscout) και δείχνει το τι… περίμενε ο Άρης από εκείνον όταν τον υπέγραψε.

Από την άλλη πλευρά ο Καμάτσο μπορεί να έχει παίξει μόλις δύο παιχνίδια ως βασικός, αλλά μπήκε και πάλι στο ροτέισον, πέτυχε ένα γκολ και έχει στο όνομα του τρεις(!) ασίστ, όντας αισθητά βελτιωμένος.

Βεβαίως οι πιθανότητες των δύο να παραμείνουν στην ομάδα δεν είναι μεγάλες, είναι δεδομένο όμως ότι όταν η ομάδα τους χρειάστηκε ήταν εκεί, βοηθώντας να μη χαθεί ο στόχος της Ευρώπης.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button