Ποδόσφαιρο

Τρέλα 9.439 χιλιομέτρων! Ο Γρηγόρης έρχεται από το St.Louis στη Θεσσαλονίκη για τον τελικό

Ο κόσμος του Άρη θα κάνει τα πάντα για να πανηγυρίσει μαζί με την ομάδα!

Οι κιτρινόμαυροι είναι έτοιμοι για το ραντεβού τους με την ιστορία και οι φίλοι της ομάδας θα κάνουν τα πάντα για να βρίσκονται εκεί!

Τρανό παράδειγμα ο Γρηγόρης από το Σεντ Λούις που ετοιμάζει μία οδύσσεια που υπερβαίνει τα 9.000 χιλιόμετρα προκειμένου να δει τον τελικό μαζί με τους φίλους του στη Θεσσαλονίκη και να έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει μαζί με την ομάδα στον Λευκό Πύργο.

Σε ένα… κλασσικό παράδειγμα κιτρινόμαυρη τρέλας, ο Γρηγόρης θα οδηγήσει 476 χιλιόμετρα από το Σεντ Λούις όπου διαμένει μέχρι το Σικάγο. Από εκεί θα πάρει το αεροπλάνο όπου θα διανύσει 7973 χιλιόμετρα για να φτάσει στη Βιέννη και από εκεί μετά από άλλα 990 χιλιόμετρα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μία συνολική απόσταση 9439 χιλιομέτρων και για ταξίδι που θα διαρκέσει σχεδόν 24 ώρες! Όμως όλα αυτά αξίζουν με την προοπτική του να έρθει το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη!

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button