Ποδόσφαιρο

Το σκεπτικό της απόφασης για πρόστιμο και η έφεση…

Χρηματική ποινή 51.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Άρη από την Αθλητική Δικαστή της Σούπερ Λιγκ, για τα γεγονότα στο Πανθεσσαλικό. – Σκέφτονται στην ΠΑΕ το ενδεχόμενο έφεσης, για τη μείωση του προστίμου.

Η ποινή είναι σίγουρα άδικη για την ΠΑΕ Άρης, καθώς δεν υπάρχει καμία αντικειμενική ευθύνη για όσα συνέβησαν, αλλά στηρίχθηκε κυρίως στις εκθέσεις Αστυνομίας και Παρατηρητή. Ουσιαστικά η χθεσινή απόφαση δέχεται ότι ο ΝΠΣ Βόλος έχει ευθύνη, καθώς πούλησε τα εισιτήρια στους φίλους του Άρη, από την άλλη όμως τιμωρεί και την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, για όσα έγιναν στα επίσημα του Πανθεσσαλικού.

Η ΠΑΕ Άρης θα κληθεί να πληρώσει ένα μεγάλο χρηματικό πρόστιμο, σε αντίθεση με τον ΝΠΣ Βόλο, που θα δώσει αισθητά λιγότερα χρήματα, αλλά δεν της επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού έδρας, που ήταν ένα από τα ενδεχόμενα, βάσει τους Άρθρου με το οποίο είχε κληθεί σε απολογία. Το μη χείρον βέλτιστον ισχύει σ’ αυτήν την περίπτωση, αλλά οι κιτρινόμαυροι δεν πρόκειται να το αφήσουν έτσι.

Η ΠΑΕ Άρης σκέφτεται το ενδεχόμενο να καταθέσει έφεση, προκειμένου είτε να καταπέσει, είτε να μειωθεί το πρόστιμο που της επιβλήθηκε, θεωρώντας πως δεν έχει ευθύνη για όσα έγιναν. Όσο για τη χρηματική ποινή της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, είναι μικρότερη, καθώς αφενός αποδείχθηκε από την ακροαματική διαδικασία η ευθύνη της για την πώληση των εισιτηρίων, αφετέρου θεωρήθηκε ότι δεν είχε συμμετοχή στα όσα συνέβησαν μετά.

Φυσικά ο ΝΠΣ Βόλος είναι υπόλογος για την πώληση εισιτηρίων χωρίς ΑΜΚΑ και ονοματεπώνυμα, κατά παράβαση της νομοθεσίας για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα γήπεδα, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που για να εξεταστεί πρέπει να γίνει επίσημη καταγγελία στις φορολογικές αρχές…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button