Ποδόσφαιρο

Τουμαζάτος: «Είμαι αγανακτισμένος, μας κατηγορούν ότι είμαστε ελέφαντες»!

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Αγησίλαος Τουμαζάτος.

Αναλυτικά όσα είπε στους Χρήστο Γκάλη και Δημήτρη Οσσανλή:

Αρχικά ανέφερε:

Δεν είμαι νομικός, έχω όμως μία εμπειρία στην κατανόηση και την διαχείριση κάποιων συμβάντων. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, αν θέλει κάποιος να τα δει και να τα κατανοήσει.

Η ΠΑΕ Βόλος με την ΠΑΕ Άρης είχαν τον αγώνα της Κυριακής, η ΠΑΕ Βόλος έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης αγώνα, όπως και την ευθύνη της έκδοσης των εισιτηρίων. Η ΠΑΕ Άρης έχει μία λίστα 20 ατόμων που μαζί με το αγωνιστικό τμήμα αποτελούσαν την αποστολή της ΠΑΕ Άρης.

Οι φίλαθλοι του Άρη που ήρθαν στο γήπεδο και ήταν μέσα στις διαδικασίες για την συναλλαγή τους με την ΠΑΕ Βόλος, προμηθεύτηκαν εισιτήρια. Εκεί βρέθηκαν πάρα πολλοί φίλαθλοι που δεν έδωσαν δικαίωμα. Είχαν εισιτήρια -το κατέθεσα κιόλας-, κατατέθηκαν εισιτήρια και πρωτότυπα, και αντίγραφα και barcode. Σε όλο αυτό ο Βόλος δεν είχε καμία απάντηση, δεν γνώριζαν τι συνέβη με τα εισιτήρια.

Ο κόσμος του Άρη δεν μπορούσε να μπει μέσα ενώ έχει εισιτήρια, κάποια στιγμή όλοι αυτοί οι φίλαθλοι μπήκαν στο γήπεδο, πέρασαν μπροστά από τα VIP και κατευθύνθηκαν στο πέταλο.

Ο έλεγχος που έγινε δεν αφορά την ΠΑΕ Άρης, κάποια στιγμή όλο αυτό κατέληξε στο να μπουν άνθρωποι στο γήπεδο. Ο αγώνας εξελίχθηκε ομαλά και δεν έγινε καμία φασαρία. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος για τους φιλάθλους, η διάταξη είναι κατηγορηματική. Μας ζήτησαν στο τέλος να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, είμαι αγανακτισμένος.

Για το αν έγινε αναφορά σε φθορές:

Έχω βρεθεί σε καταστάσεις πολύ βαριές, το ότι έγιναν επεισόδια και φθορές από οπαδούς του Άρη είναι τουλάχιστον ανέκδοτο. Προσωπικά δεν είδα τίποτα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button