Μπάσκετ

Το σκέφτεται για το FIBA Europe Cup o Άρης

Όπως όλα δείχνουν, υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο μπασκετικός Άρης τη νέα σεζόν να αγωνίζεται τελικά στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στους ομίλους του FIBA Europe Cup!

Στην πραγματικότητα το ύψος του μπάτζετ θα εξαρτηθεί από την προοπτική ευρωπαϊκής συμμετοχής καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η FIBA έστειλε πρόσκληση στους κιτρινόμαυρους για απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του FIBA Europe Cup και αυτοί σκέφτονται πολύ σοβαρά την προοπτική συμμετοχής.

Η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι κάτι που θέλει ο Γιάννης Καστρίτης, καθώς εκτιμά πρώτον ότι θα του δώσει τη δυνατότητα προσέγγισης παικτών μεγαλύτερης ποιότητας, με το δέλεαρ ότι αυτοί δεν θα περιοριστούν εντός ελληνικών συνόρων και δεύτερον θα συμβάλλει στη δημιουργία συνθηκών ομοιογένειας, καθώς πέρυσι υπήρξαν μεγάλα χρονικά κενά μεταξύ των αγώνων.

Η διαφαινόμενη επιστροφή του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι κι ένας από τους βασικούς λόγους της απόφασης που έχει πάρει ο 40χρονος τεχνικός για την υπογραφή νέου συμβολαίου, πέραν φυσικά της ταύτισης απόψεων που διαπιστώθηκε στις συζητήσεις του με τον βασικό χρηματοδότηση της ΚΑΕ, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button