ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η Παρί δίνει τον Νεϊμάρ στη Γιουβέντους, «αγκάθι» η ρήτρα του

Την απόφαση να αλλάξει τα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν έχει λάβει ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, με τους Γάλλους να προσφέρουν τον Νεϊμάρ στη Γιουβέντους, που αδυνατεί να καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη.

Έτοιμη να προχωρήσει σε μία σαρωτική αλλαγή στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν και στα αποδυτήρια της πρωταθλήτριας Γαλλίας παρουσιάζεται ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Ο Καταριανός ιδιοκτήτης της Παρί έχει στη «μαύρη λίστα» τον Νεϊμάρ, τον οποίο – σύμφωνα με όσα γράφει η AS – οι Γάλλοι έχουν προτείνει στη Γιουβέντους.

Η ιταλική ομάδα δεν δείχνει αρνητική να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σταρ, όμως ένας από τους ανασταλτικούς για εκείνη παράγοντες αποτελεί το υψηλό συμβόλαιό του. Από την άλλη, ο Νεϊμάρ φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση, καθώς πριν από έναν χρόνο ανανέωσε μέχρι το 2025 και είχε μπει ρήτρα σύμφωνα με την οποία, αν ίδιος το επιθυμεί, από τον προσεχή Ιούλιο μπορεί αυτή η συμφωνία να επεκταθεί μέχρι το 2027!

Όπως καταλαβαίνει κανείς, θα υπάρξει σκληρό πόκερ μεταξύ Παρί και Βραζιλιάνου φορ για την αποχώρησή του από την ομάδα. Το συνολικό ποσό που εκτιμάται πως θα λάβει ο παίκτης μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του ξεπερνάει τα 150 εκατ. ευρώ, μαζί τα όποια μπόνους υπάρχουν επίτευξης στόχων ή της διαχείρισης της εικόνας του με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button