Ποδόσφαιρο

Το «παράθυρο» της αναψηλάφησης και τα δεδομένα

Στην υπόθεση Λάσκοφ υπάρχει πάντα και το «παράθυρο της αναψηλάφησης της υπόθεσης.

Μιλώντας στο Yellow Radio και στο «Αθλητικό X-Press» ο πρώην πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

«Εγώ σκέφτομαι το εξής. Αν υπάρχει -γιατί τώρα πλέον θα συνδικάσουμε την νομική διάσταση με την πραγματικότητα και την πολιτική βούληση- Αν προσκομίσει ο Άρης ένα νέο στοιχείο ή μία νέα μαρτυρία μπορεί να γίνει μία αίτηση ακυρώσεως, μία αίτηση θεραπείας, αναψηλάφησης.

Αν προκύψει ένα νέο στοιχείο που να αποδείξει τα λεγόμενα μας η νέα επιτροπή μπορεί να το ξαναδεί.»

Και η βουλευτής Θεσσαλονίκης, αλλά και νομικός Άννα Ευθυμίου μιλώντας στο Yellow Radio 101,7 είχε πει: «Με τα δεδομένα που ερεύνησα νομίζω ότι η πιο λογική νομική οδός είναι η αναψηλάφηση, να δούμε αν υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν νέα στοιχεία».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button