Ποδόσφαιρο

Το 2023 ο Μανού δεν πρέπει να φοβάται, μόνο να προσέχει

Η ατυχία για τον Μανού Γκαρθία είναι δεδομένα μεγάλη, αλλά οι πιθανότητες είναι υπέρ του.

Η τελευταία εβδομάδα είναι μία από τις πιο δύσκολες στη φετινή σεζόν για τον Άρη. Πέρα από τον αποκλεισμό για το κύπελλο Ελλάδας, οι κιτρινόμαυροι έχασαν για ολόκληρη τη σεζόν τον Μανού Γκαρθία.

Σε άλλα χρόνια ίσως αυτός ο τραυματισμός σήμαινε ότι ο Γκαρθία πιθανά να επιστρέψει διαφορετικός, αλλά πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η επιστήμη της ιατρικής έχει αλλάξει τα πράγματα στο ποδόσφαιρο και έχουμε δει παίκτες να επιστρέφουν στο ίδιο επίπεδο μετά από πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, όπως άλλωστε συνέβη με τον Γκάμα.

Για να συμβούν όλα αυτά βέβαια χρειάζεται να τηρηθεί μία προϋπόθεση. Ο Μανού να μην είναι ανυπόμονος, να μη βιαστεί. Να πάρει τον χρόνο του όπως θα του υποδείξουν οι γιατροί και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση όταν είναι και πάλι στο 100%, προκειμένου να τον δούμε εξίσου καλό -ή και ακόμη καλύτερο- στη συνέχεια.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button