Ποδόσφαιρο

Tα δύο «βαριά χαρτιά» που ο Άρης περιμένει να μιλήσουν… τώρα που κάει

Μετά από ένα διάστημα που δεν τους βλέπουμε στα στάνταρ τους, περιμένουμε να κάνουν τη διαφορά

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πατρών για τους «8» του Ελληνικού πρωταθλήματος σε σειρά που κρίνεται στις δύο νίκες και το YellowRadio.gr σας παρουσιάζει όσα θέλετε να ξέρετε!

Στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της σεζόν ο Άρης βασίστηκε στο δίδυμο Τολιόπουλου-Χάρελ. Δύο παίκτες οι οποίοι έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Άπαντες περιμένουν πολλά από το κορυφαίο φετινό δίδυμο του Άρη, το οποίο για πρώτη φορά φέτος έχει δείξει να δυσκολεύεται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τόσο ο Τολιόπουλος όσο και ο Χάρελ ήταν «μονοψήφιοι» σε τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, σουτάροντας με 7/30 τρίποντα συνολικά.

Πάντως αμφότεροι έχουν δείξει να είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά όταν η μπάλα καίει. Σε ότι έχει να κάνει αποκλειστικά με την τέταρτη περίοδο και την παράταση ο Τολιόπουλος είναι 3ος σκόρερ με 113 πόντους και 6ος δημιουργός, έχοντας δώσει 23 ασίστ!

Tην ίδια στιγμή ο Χάρελ είναι ο 8ος καλύτερος ριμπάουντερ έχοντας μαζέψει 40 «σκουπίδια» σε ότι έχει να κάνει με την τέταρτη περίοδο, αλλά και φυσικά καλύτερος κλέφτης σε αυτό το διάστημα με 13 κλεψίματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button