ΕρασιτέχνηςΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Super 3: «Η οικονομική βοήθεια στη Μπότεφ ισοδυναμεί με άναμμα κεριού στη μνήμη του Τόσκο»

Ο Super 3 εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το οικονομικό κάλεσμα των Bultras για τη σωτηρία της Μπότεφ Πλόβντιβ, η οποία δεν ξεχνάει τον Τόσκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου:

«Αισθανόμαστε μια ηθική υποχρέωση απέναντι στην ψυχή αυτού του παιδιού…. Αν ζούσε θα ήταν αγχωμένος , πικραμένος
και στεναχωρημένος βλέποντας την ομάδα του σε αυτό το αδιέξοδο αλλά ταυτόχρονα θα ήταν και πεισμωμένος κάνοντας τα αδύνατα – δυνατά να βοηθήσει την ομάδα του να βγει από το αδιέξοδο. Βλέπετε οι τελευταίες εικόνες στα μάτια του ήταν Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ και όχι ανάμεσα στους συν οπαδούς του αλλά ανάμεσα μας… Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε μέσα από την σελίδα μας σαν να ήταν αυτός στην ζωή είναι να εξωτερικεύσουμε το άγχος που θα είχε και την αγωνιά που θα είχε για να σώσει την αγαπημένη του ομάδα… Όποιος τα αισθάνεται όλα αυτά , όποιος τα καταλαβαίνει όλα αυτά ας δώσει ένα μικρό αντίτιμο σαν να ανάβει ένα κερί στην μνήμη του στην προσπάθεια που θα έκανε (είτε πετύχει , είτε όχι) να σώσει την ομάδα που αγαπάει.

Από κάτω ακολουθεί η ανακοίνωση των οπαδών της ΒOTEV PLOVDIV.

Αγαπητοί οπαδοί,
το ποδόσφαιρο είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στον κόσμο. Γνωρίζετε καλύτερα τι είναι η αγάπη των ανθρώπων για την αγαπημένη τους ομάδα. Για πολλούς από εμάς, το ποδόσφαιρο είναι το νόημα της ζωής, για μερικούς είναι ακόμη πιο σημαντικό από τη ζωή! Δυστυχώς, το σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει γίνει μια μηχανή χρημάτων που συχνά αφαιρεί την πραγματική αγάπη των ανθρώπων. Ο αριθμός των συλλόγων που αντιμετωπίζουν πτώχευση λόγω λανθασμένων αποφάσεων αυξάνεται.
Αυτό συμβαίνει με μία από τις πιο δημοφιλείς ομάδες στη Βουλγαρία, την Μποτέφ Πλόβντιβ. Ο σύλλογος αφέθηκε στα χέρια των οπαδών με χρέος 13 εκατομμυρίων ευρώ. Μπορούμε να αγοράσουμε τα χρέη με το ποσό των 289.000 ευρώ. Για το σκοπό αυτό, ξεκινήσαμε μια φιλανθρωπική δωρεά στο Helpkarma, αλλά πρέπει να μαζέψουμε το ποσό σε μερικές εβδομάδες. Εάν αποτύχουμε, αυτό θα φέρει το τέλος της λαμπρής ιστορίας της παλαιότερης ποδοσφαιρικής ομάδας στη Βουλγαρία! Καλούμε όλους τους οπαδούς, που αγαπούν το ποδόσφαιρο αληθινά για να μας βοηθήσουν στο σάιτ…https://bg.helpkarma.com/campai…/da-jivee-botev-plovdiv-2540»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button