Βόλεϊ

Έβανς: «Πολύ σημαντικό που βγάλαμε αντίδραση – Περιμένω τον κόσμο στο γήπεδο»

Η 25χρονη βολεϊμπολίστρια του Άρη, που αγωνίζεται στη θέση της ακραίας, Κέιτλιν Έβανς, μίλησε στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS».

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Γίωργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Πετύχατε σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της σεζόν. Μίλησε μας για αυτό:

Δε θα πω ψέματα. Στην αρχή ήταν λίγο τρομακτικό όταν βρεθήκαμε να χάνουμε με 2 σετ. Παρόλα αυτά είναι ένα πολύ καλό σημάδι, που παρότι μείναμε πίσω και οι πιθανότητες δεν ήταν μαζί μας, βγάλαμε αντίδραση και πήραμε τη νίκη και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν όπως είπες, για μια καινούρια ομάδα σαν τον Άρη, με καινούριες παίκτριες στο ρόστερ. Περιμένουμε βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι;

Καταρχάς να μιλήσω για μένα. Ήταν ο πρώτος επαγγελματικός αγώνας και περιμένω να βελτιωθώ παιχνίδι με παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για άλλα κορίτσια που αγωνίζονται για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία και περιμένουμε βελτίωση και από αυτά.

Ποιες διαφορές εντοπίζεις μεταξύ του αμερικανικού (κολεγιακού) και του ευρωπαϊκού βόλεϊ;

Υπάρχει μεγαλύτερη αθλητικότητα και δύναμη. Είναι γενικότερα πιο γρήγορα το παιχνίδι. Στο κολέγιο έπαιρνα περισσότερες προσπάθειες, τώρα πασάρω κιόλας.

Ποιος είναι ο στόχος του Άρη για τη σεζόν;

Πρέπει να βελτιωνόμαστε και να είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι.

Δουλεύουμε σε καλό επίπεδο με την ομάδα και υπάρχει καλή ατμόσφαιρα. Υπάρχουν κορίτσια όπως είπα νωρίτερα που δεν έχουν εμπειρία, οπότε πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Το σερβίς είναι ένα σημαντικό κομμάτι και στο οποίο μπορούμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας.

Πώς είναι η ζωή στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη;

Δεν έχω κανένα παράπονο! Τα πράγματα είναι πολύ καλά, όλοι είναι πολύ καλοί και υπομονετικοί μαζί μου, δεδομένου ότι δεν μπορώ να μιλήσω ελληνικά.

Το φαγητό είναι πολύ καλό, όπως και ο καιρός και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ.

Είσαι περίπου ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη. Έχεις μάθει καμία ελληνική λέξη;

Έχω μάθει το γεια και το αντίο. Επίσης, έχω μάθει να μετράω μέχρι το 10, σε μια καλή μέρα, σήμερα όμως δεν είναι καλή μέρα! (σ.σ γέλια)

Ό Άρης είναι ένας σύλλογος με πολύ κόσμο. Έχεις δει κάποιο βίντεο με τους οπαδούς; Περιμένεις να επιστρέψουν στα γήπεδα και πάλι;

Μου έχουν δείξει βίντεο και από το βόλεϊ, αλλά και από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Ο κόσμος κάνει πάρα πολύ φασαρία και περιμένω να επιτραπεί και πάλι να έχουμε κόσμο στα γήπεδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button