Ποδόσφαιρο

Στη Βραζιλία συγκρίνουν τον Σαββίδη με διεφθαρμένο πολιτικό που έκανε «μπούκα» σε γήπεδο

Μα γιατί το λένε αυτό;

Με αφορμή τη μετακίνηση του Τάισον στον ΠΑΟΚ η Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα gauchazh.clicrbs.com.br αναφέρεται στον Ιβάν Σαββίδη και τα λόγια της μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικά.

Πιο συγκεκριμένα λένε ότι ο Σαββίδης είναι «ένας Έλληνας Γιουρίκο Μιράντα», συγκρίνοντας τον ουσιαστικά με έναν άνθρωπο σήμα κατατεθέν της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας αλλά και εμπλεκόμενο στη πολιτική ζωή της.

Πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος έχει κάνει… μπούκα σε αγωνιστικό χώρο στο μακρινό 1999, όταν ένιωθε ότι η Βάσκο Ντα Γκάμα αδικούταν, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο τον θυμούνται.

Ο Μιράντα βρέθηκε στο επίκεντρο ερευνών της κυβέρνησης της Βραζιλίας και ήταν ένας από τους ανθρώπους στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Εκείνο το διάστημα ήταν βουλευτής και είχε ασυλία, αλλά μετά τη μη εκλογή του στις επόμενες εκλογές οι μηνύσεις προς το πρόσωπο του ήταν αναρίθμητες.

Εμείς από τη πλευρά μας αδυνατούμε να καταλάβουμε για ποιον λόγο ο Ιβάν Σαββίδης παρομοιάζεται με έναν άνθρωπο σύμβολο της διαφθοράς για το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας, με έναν άνθρωπο που χρησιμοποιούσε τις διασυνδέσεις του και τα πάρε-δώσε που είχε με τους πολιτικούς της χώρας για να παραβιάσει νόμους και να πετύχει πράγματα για την ομάδα του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button