Ποδόσφαιρο

“Πήρα αρκετά πράγματα από τον Πάκο Ερέρα”

Όντας για πολλά χρόνια στην ομάδα και συνεργάτης σχεδόν όλων των προπονητών που πέρασαν από τους κιτρινόμαυρους, ο Τόλης Τερζής αναφέρθηκε στο τι έχει κρατήσει από αυτούς.

Επειδή είσαι χρόνια στην ομάδα κι έχεις συνεργαστεί με πολλούς προπονητές, ποιος θεωρείς ότι ήταν ο πιο επιδραστικός στην ομάδα κι εκείνος που σε επηρέασε περισσότερο;
«Εκείνος από τον οποίο πήρα αρκετά πράγματα, όσον αφορά το σκεπτικό που είχε, ήταν ο Πάκο Ερέρα. Ήταν λάτρης της κατοχής, όλη την εβδομάδα δούλευε σε παιχνίδια σε μικρούς χώρους, γι’ αυτό και η ομάδα τότε πήγαινε πολύ καλά στο κράτημα της μπάλας. Γιατί το κάναμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Από τον Πάκο έχω κρατήσει αυτό και τον τρόπο που μιλούσε στην ομάδα. Ήταν πάντα ήρεμος, ποτέ δεν εκνευριζόταν, αλλά προσπαθούσε ήρεμα να εξηγήσει τα λάθη».

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Back to top button