Ποδόσφαιρο

“Η ομάδα χρειάζεται Έλληνες παίκτες, να μην κάψουμε τους μικρούς”

Ο τεχνικός του Άρη, Τόλης Τερζής, μίλησε για την ανάγκη να υπάρχει ελληνικό στοιχείο στους κιτρινόμαυρους, αλλά και την ετοιμότητα των νεαρών που προπονούνται με την πρώτη ομάδα.

Υπάρχει η άποψη ότι θα πρέπει να αυξηθεί το ελληνικό στοιχείο στον Άρη. Ποια είναι η δική σου γνώμη;

«Αν με ρωτάς αν πρέπει η ομάδα να έχει Έλληνες παίκτες, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 7-8. Γιατί ξέρουνε από την ελληνική πραγματικότητα και την ιδιαιτερότητα συγκεκριμένων παιχνιδιών. Δεν είναι εύκολο να βρεις καλού επιπέδου Έλληνες, γιατί οι περισσότεροι είναι στην Ευρώπη ή στις άλλες ομάδες με μεγάλα συμβόλαια. Συμφωνώ όμως, χρειάζεται το ελληνικό στοιχείο».

Από τους μικρούς που είναι στην πρώτη ομάδα, δεν είναι κανείς έτοιμος να παίξει;

«Αν θα τους βάλεις να παίξουν τώρα, που καίει η μπάλα, μπορεί να τους κάνεις και ζημιά. Αν καταφέρουμε στα τελευταία 2-3 παιχνίδια να έχουμε εξασφαλίσει την Ευρώπη, θα παίξουν. Για ετοιμότητα, επειδή τα γνωρίζω καλά αυτά τα παιδιά, δεν είναι κανένας. Δουλεύουν με την πρώτη ομάδα, συμμετέχουν κανονικά. Την επόμενη σεζόν, που θα έχουν ήδη έναν χρόνο προπονήσεων με τους επαγγελματίες, σίγουρα θα είναι πολύ καλύτεροι. Ίσως κάποιοι να πρέπει να πάνε και δανεικοί για να παίξουν».

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Back to top button