Οι 3+2 πρώην του Άρη που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην GBL!

Φιλοδοξούν να λάβουν μια θέση στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς.
Η Μύκονος πήρε την απευθείας άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, κάτι που σημαίνει πως Ηρακλής και Μεγαρίδα θα τεθούν αντιμέτωποι για μια θέση στην GBL της αγωνιστικής περιόδου 2025/26.
Σε αυτόν τον κρισιμότατο αγώνα θα λάβουν μέρος 3 πρώην καλαθοσφαιριστές του Άρη, που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας στο πρόσφατο παρελθόν.
Συγκεκριμένα, ο Θωμάς Κώττας έπαιξε στους «κιτρινόμαυρους» για τη σεζόν 2021/22, ενώ την αμέσως επόμενη, ο Βασίλης Καββαδάς πήρε τον ρόλο του Έλληνα σέντερ, όμως με αρκετά προβλήματα τραυματισμών.
Τέλος, το 2023/24, ο Ανδρέας Καλόγηρος πέρασε από το «Nick Galis Hall», αποτελώντας κομμάτι μιας πολύ καλής και πετυχημένης ομάδα του Άρη.
Σημειώνεται πως όλοι οι συμμετέχοντες με παρελθόν στην ομάδα, ανήκουν πια στο δυναμικό του Ηρακλή, που έχει στον πάγκο του τον Γιώργο Σιγάλα ως πρώτο προπονητή και τον Σωτήρη Καραποστόλου ως βοηθό.