Ποδόσφαιρο

Ο Νκουλού έκανε την τέλεια επιστροφή στο πιο κρίσιμο σημείο (Wyscout Analysis)

Δίνει σταθερότητα στον Άρη ο Καμερουνέζος!

Επί 1,5 χρόνο, όποτε έλλειπε από τον Άρη ο Φαμπιάνο η ομάδα δε μπορούσε να πάρει νίκη ούτε με… αίτηση. Στα δύο τελευταία παιχνίδια όμως, οι κιτρινόμαυροι βρήκαν τη λύση με τον Καμερουνέζο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Νικολάς Νκουλού δίνει σταθερότητα και αποφεύγει τα λάθη. Μπορεί να μη προωθεί το παιχνίδι με τον ίδιο ρυθμό που το κάνει ο Φαμπιάνο, αλλά το κάνει αποφεύγοντας ρίσκα και λάθη. Συγκεκριμένα ο Νκουλού προωθεί τη μπάλα 89 μέτρα για κάθε λάθος που κάνει, στατιστικό που τον κατατάσσει στους πρώτους στη κατηγορία.

loading...

Ακόμη είναι δεύτερος στο ποσοστό επιτυχίας στις πάσες, πίσω μόνο από τον Σένκεφελντ, εξαιρώντας τον Βατσλίκ που πρόλαβε να πάρει μόλις πέντε παιχνίδια και άλλωστε είναι τερματοφύλακας.

Στο τελευταίο παιχνίδι μάλιστα μέτρησε 65/66 πάσες, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω!

Φυσικά ο Νκουλού έκανε πολύ καλή δουλειά και στο κομμάτι των μονομαχιών. Στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει κερδίσει 9 από τις 12 αμυντικές μονομαχίες που έχει δώσει, καταγράφοντας σημαντικές επεμβάσεις, όπως αυτή στο σουτ του Κεσχρίντα κόντρα στον Ατρόμητο.

Μπορεί να υπήρχαν κάποια μικρο-προβλήματα με τις όλες μετατοπίσεις της άμυνας του Άρη, αλλά συνολικά στα δύο τελευταία παιχνίδια η εμφανίσεις του Νκουλού είναι θετικές, με τον Καμερουνέζο να αξίζει και εκείνος τα εύσημα για τα τελευταία αποτελέσματα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button