Ερασιτέχνης

Ο 16χρονος που μπήκε στα βαθιά και έλαμψε με τον Άρη!

Ένα παιδί 16 χρονών μπήκε στα… βαθιά και έκανε τη διαφορά!

Το παιχνίδι του Άρη με τον Αρχέλαο Κατερίνης ήταν ένα από τα πλέον κρίσιμα της φετινής σεζόν όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Οι κιτρινόμαυροι έφτασαν πολύ κοντά σε νίκες σε συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά τα αποτελέσματα δεν ερχόταν με την ομάδα να έχει μείνει στους 2 βαθμούς μετά από τέσσερις αγώνες.

Κόντρα στον Αρχέλαο η ομάδα του Νίκου Μωυσή παρατάχθηκε χωρίς τους δύο πλέιμεικερ της. Αυτό άνοιξε τον δρόμο για τον νεαρό Ανέστη Τζέλη. Πρόκειται για παίκτη που βρίσκεται στον Άρη εδώ και χρόνια και αγωνίζεται στην ομάδα των παίδων του Άρη (και της Εθνικής Ελλάδος) και έως τώρα είχε δείξει θετικά στοιχεία στα ματς που αγωνιζόταν.

Ενάντια στην ομάδα της Πιερίας ο Τζέλη μπήκε στα… βαθιά, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του οργανωτή και ανταποκρίθηκε στον απόλυτα βαθμό. Ο Άρης πήρε τη δεύτερη φετινή του νίκη και ο νεαρός χειροσφαιριστής ήταν πολύ καλός στην οργάνωση του παιχνιδιού, σκοράροντας και πέντε τέρματα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button