Ποδόσφαιρο

Μίτσελ: «Το πλάνο μας θα βασιστεί στο ματς του πρώτου γύρου, ο Άρης έχει πάρα πολλούς, καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη την Κυριακή (15/01, στις 19:30) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. 

Ο Μίτσελ μίλησε στην κάμερα της «Cosmote TV» για το παιχνίδι, αλλά και για τη σημασία του να εξαχθούν συμπεράσματα από την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη στο πρώτο φετινό μεταξύ τους ματς. 

Για το ματς με τον Άρη: «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό το καλό σερί με νίκες για αυτό και προετοιμάζουμε το επόμενο ματς ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που κάναμε στα προηγούμενα». 

Για το ματς του πρώτου γύρου: «Η αλήθεια είναι πως η προετοιμασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού έχει στηριχτεί αρκετά στο μεταξύ μας ματς του πρώτου γύρου. Παρακολουθώντας και παρατηρώντας τι συνέβη εκεί, ο Άρης κατάφερε να ανατρέψει το σκορ μέσα σε τέσσερα λεπτά και αυτό γιατί διαθέτει πάρα πολλούς, καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. 

Το μάθημα που πήραμε από αυτό το ματς είναι πως όταν απέναντι σε τέτοιες ομάδες με τέτοια χαρακτηριστικά, τους αφήνεις να παίξουν και να σκεφτούν τότε μπορείς να πάθεις τέτοιες ζημιές». 

Για το σχήμα με τα τρία δεκάρια κι αν σκέφτεται να το χρησιμοποιήσει και σε πιο δύσκολα ματς σαν αυτό με τον Αρη: «Αυτό που έχει σημασία είναι ποιος έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και όχι ποιος έχει τον έλεγχο της μπάλας. Εμείς έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο να αμυνόμαστε και αυτός ο τρόπος είναι η κατοχή της μπάλας. Μέχρι στιγμής αυτό δουλεύει καλά και αποδίδει. Βλέπουμε ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να εξυπηρετήσουν αυτό το πλάνο και έτσι προγραμματίζουμε τα παιχνίδια μας, ανάλογα βέβαια και με το ποιος είναι ο αντίπαλος. 

Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι πως ναι όλοι αυτοί οι παίκτες μπορούν να παίξουν μαζί και μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί πως αυτό επηρεάζει θετικά για μας τα αποτελέσματα». 

Για το αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών: «Όχι, είναι όλοι διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένου και του Μπα ο οποίος προοδευτικά μπαίνει στις προπονήσεις και δημιούργει ακόμα ένα «πρόβλημα» για τον προπονητή».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button